Dizajner Christophe Raynaud, poznati kreator francuske parfemske kuće Givaudan, savršeno je opisao svoj novi mirisni uradak: "Ovaj miris sam kreirao kao poziv na putovanje. Svjež, voćni i zarazni početak posveta je ledenim užicima Italije i kultnih citrusa. Cvjetno srce je prikaz hipnotičkog zalaska sunca pored vode, a živopisno drveće i elegancija mošusa podsjećaju na zlatni umirujući pijesak..." Ukratko, stigao je jesenski miris koji će vam ugrijati srce i popraviti raspoloženje 

versace dylan purple

Dylan Purple je svijetao i elegantan miris. Pjenušavi bergamot stapa se s radosnim tonovima svježe ubrane naranče. Sočna kruška dodaje dašak modernosti akordu koji je jednako zarazan koliko i vibrantan. Opojni mirisi frezije daju eksploziju svijetle ljubičaste boje, nježnu aromu njezinih latica sublimiraju Mahonial® iPomarose®, oboje difuzni i snažni. Belambre® i AmbrofixTMpružaju uvjerljiv, elegantan i živahan ton naglašen mekim Iso E Super i kremastim drvom cedrovine. Silkolide® potpisuje miris mošusnom notom i blagim voćnim naglascima.

versace dylan purple

Bočica Dylan Purple izraz je inovativnog Versace dizajna. Elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući klasičnu kulturu i mitologiju koja se proteže duboko kroz Versaceovu maštu. Staklo i pakiranje su ljubičaste boje, s detaljima u ružičasto zlatnoj boji. Na aluminijskom poklopcu je utisnuta Meduzina glava i ugraviran naziv mirisa. Slova u baroknom stilu ispisuju naziv Versace oko ramena bočice.

versace dylan purple

Miris se može pronaći u Martimex parfumerijama, na webshopu martimex.hr, u Muller poslovnicama i u Douglasu!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.