Žene ne vole tankoću kose i doživljavaju je kao nedostatak volumena i čvrstoće. Taj problem smatraju gorim od smanjene gustoće u svojem doživljaju količine kose. Tankoća kose predstavlja veliki svakodnevni problem u kombinaciji s pojavom masne kose. Za punoću, volumen i čvrstoću kose L'Oreal Elseve je stvorio Fibralogy

l'oreal elseve fibralogy

Šampon: već od prvog šamponiranja kosa je osjetno punija. Od pete upotrebe učinak je kumulativan i podebljanje vlasi može se primijetiti nakon svakog šamponiranja. Stilizirajući polimer dodan je blagoj osnovi za pranje s teksturom koja se ravnomjerno raspodjeljuje za učinkovito pranje i dugotrajnu čistoću te spješno oblikovanje frizure. Dvostruka korist za osjetljivu i tanku kosu.

Regenerator: njegova topiva tekstura omogućuje ravnomjerno nanošenje od korijena do vrhova. Zahvaljujući ultralaganoj formuli osmišljenoj za tanku kosu velike duljine. Njegova formula dopunjena je
sredstvom za omekšavanje za lako raščešljavanje te lipidima koji hrane i daju tonus kosikoja je sve osjetljivijana  svakodnevne napade.

Maska: njezina lagana gelasta tekstura ukusne arome i ružičaste boje vješto skriva svoje adute. Njezina je tekstura lagana, ali obogaćena suhim uljem, obnavljajućim ceramidom i voskom kandelile. Njezina formula tretira vlas bez omekšavanja. Kombinacija djelotvornih aktivnih sastojaka za obnavljanja volumena tanke kose.

l'oreal elseve fibralogy

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.