FOREO, švedski beauty-tech brend koji pomno prati potrebe svojih kupaca, upravo je predstavio revolucionarni ESPADA BHA + PHA Blemish Solution, gel za tretiranje akni i nepravilnosti na koži. Ovaj inovativni gel se može koristiti za samostalni tretman ili u kombinaciji s FOREO ESPADA uređajem s plavim LED svjetlom, koji osigurava maksimalne rezultate

foreo espada bha + bhp solution

Istraživanja pokazuju da se 90% ljudi tijekom života susretne s problemom akni, što akne čini osmom najraširenijom bolešću na svijetu. Iako uglavnom pogađaju tinejdžere, prisutne su i kod odraslih: 54% žena i 40% muškaraca starijih od 25 godina ima ili su imali neku vrstu akni. Također, studije pokazuju da problemi s aknama utječu na samopouzdanje, razinu stresa, ali i razvoj anksioznosti i depresije. Zato, kada je riječ o liječenju, kupci traže brza i učinkovita rješenja, koja poboljšavaju stanje kože u samo nekoliko dana.

foreo espada bha + pha blemish solution

FOREO ESPADA BHA + PHA Blemish Solution, jednostavno, brzo i učinkovito rješenje za čistu kožu, sadrži:  

• Moćnu 2% salicilnu kiselinu i hamamelis za čišćenje pora i nježni piling
• Niacinamid i čajevac za brzo uklanjanje nečistoća i mrlja, ublažavanje crvenila i prevenciju novih akni
• Pantenol i laktobionsku kiselinu za zaglađivanje i hidrataciju kože te besprijekoran ten

foreo espada bha + pha blemish solution

Glavne značajke ovog inovativnoga gela su: 

MOĆNI SASTOJCI, UČINKOVITA FORMULA

Snažna kombinacija 6 super sastojaka uključujući 2% salicilnu kiselinu i hamamelis koji otčepljuju pore i pružaju nježni piling, niacinamid i ulje čajevca za brže nestajanje mrlja, smanjenje crvenila i prevenciju novih akni te pantenol i laktobionsku kiselinu za smirivanje i hidrataciju kože.

JAKO NJEŽAN PREMA KOŽI

Za razliku od drugih proizvoda protiv akni, koji mogu uzorkovati suhoću i guljenje kože, ova koncentrirana, ali lagana formula sadrži laktobionsku kiselinu, koja pomaže u zadržavanju vlažnosti i povećavanju razine hidratacije uz pantenol koji zaglađuje kožu te smiruje upalu i svrbež kože sklone aknama. 

ČISTA I SIGURNA FORMULA

Ovaj proizvod je pogodan je za sve tipove kože, dermatološki je testiran, veganski, cruelty free, nema mirisa i formuliran je bez: SLS sulfata, SLES-a, silikona, parabena, formaldehida, nanomaterijala, ftalata, uljnih minerala, oksibenzona, katran ugljena, hidrokinona, sintetskih boja i mirisa.

foreo espada bha + pha blemish solution

DIO FOREO ESPADA LINIJE

Kao sastavni dio FOREO-ove ESPADA linije, BHA + PHA Blemish Solution se može koristiti samostalno ili u kombinaciji s ESPADA uređajem s plavim LED svjetlom protiv akni, koji osigurava maksimalne rezultate. 

KAKO SE KORISTI: 

1. Temeljito očistite lice. Za najbolje rezultate preporučamo uređaje iz FOREO LUNA linije u kombinaciji s FOREO Micro Foam Cleanserom. 

2. Vrhovima prstiju natapkajte tanki sloj ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gela dok se potpuno ne upije.

3. Dodatno: koristite gel u kombinaciji s ESPADA uređajem i za maksimalne rezultate tretirajte svaku aknu ili mrlju 30 sekundi. 

4. Ponavljajte tretman nakon svakog čišćenja lica, sve dok nesavršenosti ne nestanu.

Pro tip: za najbolje rezultate, gel koristite ujutro i navečer

foreo espada bha + pha blemish solution

Otkrijte i glavne karakteristike moćnog ESPADA uređaja: 

Baš poput svjetlosnog mača, FOREO ESPADA pruža profesionalnu fototerapiju u udobnosti doma. Ovaj je uređaj tajno oružje protiv akni i odlična investicija u zdravlje kože

Plavo LED svjetlo i T-Sonic pulsacije, snažnim valnim duljinama prodiru u pore i uništavaju bakterije koje uzrokuju akne. Ovaj neinvazivni tretman je vrlo učinkovit i poptuno bezbolan, a odobrila ga je i FDA. 

ESPADA BHA+PHA Blemish Solution dostupna je na Douglas, Sancta Domenica, Tehno Mag i FABU spot prodajnim mjestima i webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.