U laboratorijima Avène svjesni su da ljudi koji se ne osjećaju ugodno u svojoj koži ne mogu uživati u životnim radostima kao što je buđenje prirode, pa u pravi podsjećaju na sljedeće proizvode: Tolérance Extrême liniju proizvoda za hidraciju i umirenje osjetljive kože te liniju za netolerantnu kožu koja se sastoji od proizvoda za njegu i higijenu kože koja je burno reagira na čimbenike iz okoline

avene darivanje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoj paket Avène proizvoda, u kojem se nalaze: Eau Thermale Avène bogata krema za netolerantnu kožu (50ml), Eau Thermale Avène losion za netolerantnu kožu (50 ml) i Avène termalna izvorska voda (50 ml); su:

IVA BURIć-BUčAJ, PULA

BERNARDA MIOčEVIć, RIJEKA

VIšNJICA SAMORAN, ZAGREB

Vaša koža je sklona alergijama te može prolaziti kroz teža razdoblja karakteristična po izrazitoj osjetljivosti i prolaznim burnim reakcijama. Teškoće mogu trajati danima, čak i tjednima, a za to vrijeme koža je crvena, osjetljiva, čak i bolna. Gotovo ništa je ne može umiriti, a umirenje joj je prijeko potrebno. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène došli su do rješenja koje je, kako to obično biva, jednostavno: koliko je moguće smanjiti broj sastojaka, odnosno potencijalnih alergena. Upravo to nudi Eau Thermale Avène linija za netolerantnu kožu koja se sastoji od tri proizvoda: kreme i bogate kreme (za suhu i vrlo suhu kožu) te losiona za čišćenje. Učinkovitost duguje djelatnom sastojku Parcerine koj,i u kombinaciji s Avène termalnom izvorskom vodom, umiruje, djeluje anti iritirajuće, smanjuje reaktivnost kože, osjećaj nelagode i zatezanja kože, a ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje anti iritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok, uz FIZIO-kompatibilne emolijense, hidrira i obnavlja kožu maksimalno je poštujući. Za potrebe njege i umirenja suhe i vrlo suhe kože, tu je Tolérance Extrême krema vrlo bogate baršunaste, ali neljepljive teksture koja će kožu trenutačno hidrirati, umiriti i pružiti joj dugotrajnu ugodu. Tolérance Extrême losion za čišćenje posebno je formuliran za sve tipove i stanja osjetljive kože. Poštujući fiziologiju kože, savršeno uklanja nečistoće i šminku ostavljajući čistoću i svježinu. Pruža trenutni osjećaj ugode na koži zahvaljujući hidratantnim sastojcima, a sadrži i Avène termalnu vodu. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.