Little Black Dress Weekend je parfem koji u sebi sadrži uzbudljiv osjećaj slobode i spontanosti koji predstoji isčekivanju savršenog vikenda koji nam dolazi, bilo da je riječ o odlasku na more, roštiljanju s prijateljima ili planiranju romantičnog večernjeg ljubavnog sastanka u dvoje

avon little black dress weekend

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju prekrasne nove mirise Avon Little Black Dress Weekend, su:

IVA JANOšIć, ZAGREB

MARA MRKONJIĆ, SPLIT

SANJA PRENKOVIć, ORAHOVICA

Mirisna kompozicija otvara se uz uzbuđenje i iščekivanje savršenog vikenda koji tek predstoji! Svježe mirisne note limuna sa Korzike, sočne talijanske mandarine i brazilske naranče eksplodiraju jasnom i spontanom citrusnom svježinom. Središnje mirisne note: Svjež, slatkast cvijetni miris narančinog cvijeta u središtu parfema izvrsno se stapa sa mirisnim notama ružičastog papra i blagom svježinom cvijetova osmantusa.

Osnovne mirisne note: Ovaj očaravajući miris odjenut je profinjenom mješavinom mošusa i indonezijskog pačulija. Savršeno stopljeni, oni kao da miluju osobu koja ih je nosi na sebi ugodnom toplinom i elegantnim završnim dojmom koji je nevjerojatno postojan i jednostavno savršen za bilo koji provod tijekom vikenda!

avon little black dress weekend

„Znamo koliko je svakoj ženi važno da se istovremeno osjeća sretno, inspirirano i elegantno. Ovaj parfem toliko dobro prenosi sve te emocije na ženu i čine ga savršenim dodatkom njenoj odjeći i osobnosti bez obzira na priliku u kojoj se nalazi." - kažu kreatori Avon Little Black Dress Weekend.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.