Zaštitu kože zimi, posebno ako idete u planine na skijanje, lako je postići proizvodima iz Avon Solutions Winter linije, koji štite kožu od mraza, vjetra i sunčevih zraka te trenutno revitaliziraju i pružaju zdrav i blistav izgled

avon winter solutionsHladnoća, vjetar i promjene temperature čine kožu zimi posebno osjetljivom. Istovremeno, lice je jedini dio tijela koji zimi ostaje nezaštićen pa mu je za zimske dane potrebna posebna njega koja će spriječiti crvenilo, iritacije i dehidraciju.

Zaštitu kože zimi, posebno ako idete u planine na skijanje, gdje će lice biti izloženo vjetru, hladnoći i suncu tijekom cijeloga dana, lako je postići proizvodima iz Avon Solutions Winter linije koji štite kožu od mraza, vjetra i sunčevih zraka te trenutno revitaliziraju i pružaju zdrav i blistav izgled.

Pjena za čišćenje lica, osmišljena s njegujućim sastojcima, laganom pjenastom formulom nježno čisti kožu lica. Hidratantna maska s vitaminima A, C, E hidratizira i obnavlja kožu te je čini zdravijom, glatkom i mekom. Iz iste linije dostupne su i Zaštitna dnevna krema za zimu SPF 15 te Njegujuća noćna krema za zimu koje će kožu dodatno zaštititi te omogućiti predivan ten, čak i zimi.

Cijena maske i pjene za čišćenje - 39 kn, Avon kampanja 01/2010.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.