Iako naše tijelo ima više prirodnih zaštitnih mehanizama za borbu protiv UV zraka, vanjski sustav zaštite od sunca neophodan je da bi se ograničilo oštećenje kože. Biologique Recherche donosi snažan, učinkovit i sveobuhvatan program njege kože u tri koraka tijekom cijelog ciklusa sunčanja.

Sunce je neophodno za život i sintezu vitamina D, ali prekomjerno izlaganje može izazvati promjene na tijelu, s kratkoročnim i dugoročnim posljedicama. Danas je sunce glavni uzročnik raka kože i ostaje glavni čimbenik starenja kože, potičući pojavu tamnih mrlja i dubljih bora, stoga nam je potrebna adekvatna zaštita. 

zaštita kože od sunca

TRIPLE SHIELD COMPLEX©

 ZA BIOLOGIQUE RECHERCHE EKSKLUZIVAN KOMPLEKS KOJI ŠTITI OD SUNČEVIH ZRAKA

S ekskluzivnim kompleksom formuliranim sa 100 % prirodnim filtrima, kombinacijom mineralnih i biljnih filtara, tehnologija Triple Shield Complex© pruža zaštitu od cijelog spektra sunčevog zračenja koje je opasno za tijelo i učinkovito štiti kožu ciljano djelujući na 100 % sunčevih zraka [UVA zrake + UVB zrake + vidljiva svjetlost + infracrvene zrake].

PRIPREMA – MJESEC DANA PRIJE IZLAGANJA SUNCU Pripremite se za izlaganje suncu, potaknite prirodnu preplanulost, spriječite pojavu pigmentacijskih mrlja i starenje kože. HELIOS3 Dodatak prehrani na bazi biljnih ekstrakata, luteina, vitamina i minerala, koji djeluje iznutra i podrška je epidermi prije, tijekom i nakon izlaganja suncu. Helios3 prati kožu tijekom tri faze metodologije njege za sunčanje Biologique Recherche.

Njegova cjelovita formula obogaćena je prirodnim karotenoidima i esencijalnim masnim kiselinama (omega 3 i 6), kao i vitaminima A i E te antioksidativnim mineralima koji pomažu zaštititi stanice od oksidativnog stresa, odgovornog za starenje kože i pojavu pigmentacijskih mrlja. UPOTREBA Uzmite jednu kapsulu dnevno. Tretman započnite mjesec dana prije izlaganja suncu i nastavite tijekom cijelog razdoblja izlaganja te mjesec dana nakon toga, da produljite učinak.

zaštita kože od sunca

PROTECTION U.V. SPF 25 / SPF 50 Formulirani na temelju tehnologije Triple Shield Complex©, ovi proizvodi štite epidermu od vidljive svjetlosti te UVA, UVB i infracrvenih zraka. Osiguravaju potpunu zaštitu očuvanjem sunčevog kapitala kože. Proizvodi su fotostabilni i vodootporni.

PROTECTION U.V. CORPS SPF 25 / SPF 50 Biologique Recherche u ponudi ima cjelovitu paletu inovativnih proizvoda za zaštitu od sunca, uključujući i zaštitu za tijelo koja je pogodna za sva Trenutna stanja kože©. Proizvodi su vodootporni, ekološki prihvatljivi i sigurni za morski okoliš. Sustav zaštitnih filtara osmišljen je tako da ograniči raspršivanje i ispuštanje krema za sunčanje u more. pojavu pigmentacijskih mrlja.

SMIRIVANJE I OBNAVLJANJE – MJESEC DANA NAKON IZLAGANJA

Smirite i obnovite kožu nakon intenzivnog izlaganja suncu

PRÉPARATION U.V. Nakon izlaganja suncu koža je krhka i dehidrirana jer je epiderma, osim UV zrakama, često izložena morskoj vodi, kloru, vjetru, soli i pijesku, što je isušuje. Osim ovih štetnih učinaka na epidermi, tijekom izlaganja UVA zračenju mogu nastati slobodni radikali i promijeniti DNK stanica derme, oštećujući kolagenska i elastinska vlakna. Nastala glikacija također može uzrokovati pojavu novih i produbiti postojeće bore. Ova pojava, koja je rezultat reakcije između proteina kože i šećera, tako ubrzava starenje kože. Réparation U.V. obnavlja kožu nakon štetnih učinaka fotostarenja, sprječava rizik od reaktivnosti kože nakon izlaganja UV zračenju i pruža trenutačno smirujući učinak.

Helios3 - €79
Preparation U.V. - €126
Protection U.V. SPF 25 - €132
Protection U.V. SPF 50 - €140
Reparation U.V. - €126
Protection U.V. Corps SPF 25 - €126
Protection U.V. Corps SPF 50 - €128

zaštita kože od sunca

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.