L'Oréal istraživački stručnjaci razbili su kod kose i saznali da je tijekom vremena svaki dio kose sklon
oštećenjima. Kutikule vlasi se odvajaju i kutikula ne može štititi unutrašnjost vlakna. Vlakno se suši i gubi svoje bitne komponente. Zbog toga dolazi do oštećenja međustaničnog „cementa" kose. Keratinske veze postaju krhke, oslabljene, a vlakno porozno te korteks – sama srž vlakna – postaje izloženo, osobito na vrhovima. U tom trenutku kosa postaje krhka, beživotna i gubi otpornost

loreal professionnel absolut repair

Razvijen od L'Oréal Professionnel stručnjaka u Brazilu, i testiran na izrazito oštećenoj kosi, ovaj alonski protokol prava je revolucija u 4 koraka. Jedinstvena kombinacija proizvoda koja obnavlja i ajoštećeniju kosu. Dostupan je u tri verzije: 40minutna usluga te dvije od brze usluge od 10 minuta za obnavljanje oštećene kose.

Frizer nanosi Absolut Repair Lipidium šampon za neposredno obnavljanje, šamponira kosu, ispire je i suši do 80%. Nakon toga frizer na kosu nanosi jednu dozu lipidskog koncentrata za obnavljanje Primer Repair Lipidium. Za temeljitu i jednakomjernu raspodjelu aktivnih sastojaka, frizer koristi Steampod na čitavoj površini kose.

loreal professionnel absolut repair

Zahvaljujući svom sustavu na paru L'Oréal Professionnel pegla omogućava prodiranje i zaključavanje aktivnih sastojaka u vlaknu kose. Nakon ovog ključnog koraka, frizer vlaži kosu i nanosi Absolut Repair Lipidium masku za neposredno obnavljanje. Nakon 5 minuta ispire kosu i nanosi dvofazni serum Sealing Repair Lipidium na vrhove kose kako bi ih popunio i zagladio njihovu površinu. Završava s prelaskom Steampoda po kosi za savršeno zaglađenu kosu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.