I ovaj put, luksuzni japanski brend za njegu i ljepotu kože išao je korak dalje, kreirajući liniju proizvoda koji prikrivaju nesavršenosti, njeguju i hidratiziraju kožu te je osvježavaju non-stop... 

shiseido syncro skin

Inspirirane Ki–konceptom životne energije, koji se pripisuje živim i neživim objektima, imena nijansi podloge referiraju se na materijale uobičajeno nađene u japanskoj prirodi, dizajnu i estetici kao što su tekstil, kamen, drvo i metal. Syncro Skin Self-Refreshing je Shiseidova prva podloga koja osvježava non-stop, prilagođavajući se koži i kreirajući svjež, prirodan finiš od jutra do večeri. Active Force Tehnologija sinkronizira se s kožom, odolijeva vrućini, vlazi i kretanju. Nisu potrebni popravci tijekom dana, a koža
 izgleda prirodno osvježena i ponovno napunjena tijekom cijelog dana.

shiseido syncro skin

Syncro Skin Self-Refreshing Cushion Compact je Shiseidov prvi kompakt u jastučiću 'to go' koji se osvježava non stop. ActiveForce tehnologija sinkronizira se sa kožom i otporna je na vrućinu, vlagu i pokret, za svjež, prirodan finiš koji traje 16 sati.
 Samo ga dodirnite za besprijekoran izgled bez pora.

shiseido syncro skin

Syncro Skin Self-Refreshing korektor dolazi u osam nijansi, a zahvaljući ActiveForceTM tehnologiji otporan je na vodu, znoj i vlagu. Oftamološki je testiran te traje 24 sata. Syncro Skin Invisible Silk Pressed puder jedinstveno je formuliran da bi minimizirao izgled pora, reducirao sjaj i kreirao mekani učinak filtera. Kremasto glatak, mikro-fini puder dovodi finiš u novu dimenziju, a mikro-fina enkapsulirana tehnologija pudera uravnotežuje boju i eliminira sjaj brišući sve nepravilnosti.

shiseido syncro skin

Syncro skin Correcting GelStick korektor je inovacija među korektorima u stiku jer istodobno korigira nepravilnosti i hidratizira kožu.  Za razliku od tradicionalnog formata korektora u stiku, ova kremasta formula osigurava cjelodnevnu hidrataciju i klizi superiornom lakoćom. Pruža mladenačkiji izgled, odmah nakon nanošenja ispod očiju, uz 24-satnu pokrivenost.

shiseido syncro skin

Syncro Skin Invisible Silk Loose puder je formuliran s najlakšom inovacijom pudera u Shiseidovoj povijesti sa superiornom aplikacijom, koja prijanja uz kožu. Jedinstveni šuplji puder pomaže održati formulu lakom poput zraka, za ujednačenu aplikaciju i nevjerojatno lagan osjećaj na koži. Inovativno pakiranje sa unutarnjim sitom osigurava da se puder raspršuje u pravilnoj količini svaki put.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.