Bez obzira na to gdje planirate provesti sunčane dane, pravo je vrijeme za slavlje prirodne ljepote kože, koja će uz kvalitetnu njegu zablistati

foreo ljetna njega

Švedski beauty tech brend FOREO zna što trebate spakirati u vašu kozmetičku torbicu kako bi vaša koža bila zdrava, svježa i sjajna cijelog ljeta. 

foreo ljetna njega

FOREO UFO 2 Farm to Face sheet maske

Hidratacija je ključ kvalitetne njege kože nakon izlaganja suncu, moru i vjetru, a uz intenzivni UFO 2 tretman vaša će koža biti nahranjena i svježa cijelog ljeta. Njegova krioterapija, koja poboljšava apsorpciju UFO maski, savršen je način da rasladite kožu u vrućim danima i pružite joj najbolju njegu. Za dašak tropske oaze, posegnite za Coconut Oil Farm to Face Sheet maskom s kokosovim uljem i kokosovom vodicom, koji će kožu učiniti mekanom i blistavom. 

foreo ljetna njega

FOREO BEAR

Ako želite uživati u čvrstoj koži cijelog ljeta, u vašoj kozmetičkoj torbici napravite mjesta za FOREO BEAR u neodoljivoj mint nijansi. Ovaj mali, ali moćan gadget osigurat će vam mikrostrujne treninge lica na svim ljetnim destinacijama i učiniti vašu kožu svježom i mladenačkom. 

foreo ljetna njega

FOREO LUNA 3 plus

Vaša ljetna postava će biti kompletna uz najnoviji LUNA 3 plus uređaj za dubinsko čišćenje i masažu lica. Zahvaljujući nježnoj termoterapiji, T-Sonic pulsacijama i mikrostruji, ovaj beauty gadget osigurava dubinsko čišćenje i masažu te čist i sjajan ten u svim prilikama. 

FOREO beauty tech uređaji dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.