NIVEA Soft krema za tijelo, lice i ruke prikladna je za sve tipove kože. Intenzivno hidratantna, osvježavajuća i nježna formula nezamjenjivog mirisa, zahvaljujući vitaminu E i dragocjenom ulju jojobe, brzo se upija u kožu te je čini iznimno mekom i podatnom

nivea soft krema darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju NIVEA Soft kremu za tijelo, lice i ruke, s hidratizirajućom formulom koja se brzo upija i osvježava kožu čineći je mekanom i podatnom, su:

JADRANKA MARIć, ZAGREB

MIRA JOVANOVIć, SPLIT

NATAšA TODOROVIć, OGULIN

nivea soft krema darivanje

Svi pamtimo prvu simpatiju, prvo zaljubljivanje i onaj osjećaja bezbrižnosti i pozitive koja omamljuje. Postoji jedna stvar koja nam pobuđuje iste osjećaje, vraća nas u djetinjstvo i samo svojim mirisom izaziva ugodu. Možete li prepoznati o čemu je riječ? Tako je, nezamjenjiva NIVEA Soft mnogima je najbolja prijateljica još iz tinejdžerskih dana. Jednom kad je probate i zaljubite se u nju, ta ljubav traje zauvijek. 

nivea soft krema darivanje

NIVEA Soft zna da je manje više, prikladna je za tijelo, lice i ruke, žene je otvoreno obožavaju, a muškarci priznaju da je vole. Danas, sa svojih 28 godina, ponovno donosi osvježenje za sve! 

nivea soft krema darivanje

Uživajte u osjećaju svježine koji možete osjetiti i vidjeti! Intenzivno hidratantna, osvježavajuća i nježna formula nezamjenjivog mirisa zahvaljujući vitaminu E i dragocjenom ulju jojobe brzo se upija u kožu te je čini iznimno mekom i podatnom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.