Ova jesen biti će prožeta eksplozijom boja i predivnim novim teksturama s kojima ćete moći probuditi umjetnicu u sebi! Lancôme predstavlja čarobne novitete z usne, oči i nokte, u čarobnim tonovima sočne ružičaste

lancome roses absolu

Predstavljamo L’Absolu Rôses - kolekciju sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte u ružičastim nijansama, za kreativnu i odvažnu uporabu uz mnogo zabave. Nanošenje make-upa nije samo ritual ljepote, nego izniman trenutak u kojem se s radošću posvećujete sebi. Najnoviji inovativni proizvod za usne je L’Absolu Gloss, s 14 nijansi providnog, kremastog ili mat finiša koje upotpunjuju izvanredno široki raspon postojećih 42 nijansi ruža za usne L’Absolu Rouge.

Tu je i 8 novih boja olovaka za usne Le Lip Liner te 14 novih nijansi laka za nokte Le Vernis u osvježavajuće žarkim i upečatljivim bojama. L’Absolu Rôses savršena je kolekcija za kreiranje personaliziranih lip art lookova uz odvažno miješanje boja – uvijek elegantno, nikad predvidljivo.

lancome roses absolu

Reinovacija Lancôme lakova za nokte Le Vernis omogućiti će sada brže, preciznije i jednostavnije nanošenje. Novo pakiranje, veća militraža, precizniji kistić i dugotrajnija postojanost boja omogućiti će da nokti zablistaju u trenu. Ne zaboravimo spomenuti 14 nijansi, uključujući Top Coat za brzinsko sušenje i zaštitu boje od oštećenja. Top 4 nijanse: 132 (Caprice), 202 (Nuit & Jour), 317 (Pourquoi pas?), 368 (Rose Lancôme).

lancome roses absolu

Ombre Hypnôse Stylo treća je make up poslastica za ovu jesen -  novih 8 matte metalic sjenila za oči u olovci mogu se koristiti ili kao sjenila ili kao tuš za oči, te igrati s debljinom uz pomoć šiljila sa druge strane olovke. Uz 4 nude nijanse i 4 iskričave, kombinacije za stvaranje upečatljivih make up lookova su bezbrojne!

Cijene:

Sjajila za usne: 227 kn
Podloga za ruž: 262 kn
Lak za nokte: 180 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.