Za znak pažnje nikada nije kasno. Ako niste stigli obilježiti Međunarodni dan prijateljstva 30. srpnja, iznenadite prijateljicu sladoledom, odvedite je u kino ili joj kupite omiljenu NIVEA Soft #matchingbesties kremu posvećenu upravo prijateljstvu

nivea soft matchingbesties

Prijatelji su obitelj koju biramo sami. Rame na koje se uvijek možemo osloniti, poziv upomoć u bilo koje doba dana ili noći, podrška kada se smijemo i kada plačemo. Najluđe, neprospavane noći, prve ljubavi, izvlačenja iz nevolja… Prijateljstva stvaraju najdraža sjećanja koja nosimo u srcu do kraja života. Upravo zato važno je pokazati im koliko nam znače. 

nivea soft matchingbesties

NIVEA Soft #matchingbesties kremu posvećenu je upravo prijateljstvu i izvrstan način da dragim osobama pokažete koliko vam znače. Iznimno učinkovita i hidratizirajuća formula prikladna za sve tipove kože, brzo se upija i osvježava kožu, čineći je mekom i podatnom. Krema je dostupna u ljubičastoj i tirkiznoj boji. Spojite dvije kreme koje zajedno formiraju srce i pokažite prijateljici koliko vam znači.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.