Novi ruž i sjajilo za usne s potpisom Helene Rubinstein naprosto su prekrasni - pravi ukras u vašoj kozmetičkoj torbici i na vašim usnama. Spajaju intenzivne boje i sjaj 24-karatnog zlata

helena rubinstein, 24 karat wanted stellars ruzHelena Rubinstein predstavila je najnoviji ruž i prateće sjajilo za usne u svojoj paleti make-upa - ultimativni luksuz i pravi nakit za vaše usne - HR Wanted Stellars 24 Karat. Ove dvije beauty poslastice obogaćene su intenzivnim pigmentima jakih boja te česticama 24-karatnog zlata.

Riječ je o limitiranoj blagdanskoj kolekciji koja će na tržište izaći krajem studenoga, kolekciji idealnoj za svjetlucave božićne i novogodišnje partyje ili kao uzbudljiv poklon za svaku ženu koja voli eleganciju i luksuz. Nova inovativna formula ruža HR Wanted Stellars 24 Karat u sebi sadrži čestice pravoga zlata koje reflektiraju svjetlost i jamče dugotrajan i spektakularan sjaj.

Dizajn kutijice ruža i sjajila profinjeno su optočeni zlatnim česticama i šljokicama, kako bi i ambalaža bila u skladu s raskošnim, svjetlucavim bojama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.