Chanel na tržište donosi novo, redizajnirano i reinterpretirano izdanje svog kultnog parfema No.5. Riječ je o mirisu Chanel N°5 L'EAU čije je zaštitno lice kći Vanesse Paradis i Johnnyja Deppa - Lily Rose Depp. Miris predstavlja verziju kultne Petice adaptiranu za mlade generacije koje dolaze - miris je svježiji i lakši od originala, a ipak zadržava njegovu osobnost, prepoznatljive note i vizualni identitet

chanel n 5 l'eau

Chanel je objavio prve vizuale novog mirisa Chanel No.5 L'EAU, koji je zadržao svoju prepoznatljivost - slavnu siluetu i luksuzan dojam. Nova verzija mirisa djelo je Chanelova parfumera Oliviera Polgea, a s obzirom na svoje zaštitno lice - mladu Lily Rose Depp - jasno je kako je namijenjen mladoj generaciji koja se do sada najvjerojatnije nije identificirala sa starom, klasičnom Chanelovom Peticom. Olivier Polge stvorio je svježiji i lakši miris, ali ipak zadržao karakterističnu estetsku i olfaktivnu prepoznatljivost mirisa koji je ikona svjetske povijesti parfema.

chanel n 5 l'eau

Novi No.5 L’EAU je definitivno olfaktivno drugačiji od originala - daleko je nježniji i svježiji. Temelji se na notama limuna, mandarine i naranče koje se prve otvaraju na koži, praćene romantičnim tonovima svibanjske ruže i jasmina. Na ovaj cvjetni koktel nadograđuju se vetiver, cedar te mošus.

chanel n 5 l'eau

Miris u prodaju stiže od 1. rujna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.