Ovo ljeto imate najbolje društvo – 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos pratit će vas do mjesta čežnje i obavijati intenzivnom mirisnom kompozicijom. Neka avantura otpočne 

acqua colonia lagoon of laos

Daleko od velikih ulica i prometnih trgova otvara se jedva vidljiva staza koja iznenada završava i otvara pogled na usamljenu, skrivenu lagunu usred bujne džungle: ovdje sunčeva svjetlost pleše na vodi, koja joj daje plavo-tirkizni sjaj! Vlažan tropski zrak obavija tijelo, a sitne kapljice vode osvježavajuće leže na licu. Oči su nježno zatvorene, trenutak potpunog mira i samoće na ovome mjestu koje oduzima dah.

acqua colonia lagoon of laos

Igra boja, suptilni zvukovi i ne manje važno veličanstveni mirisi – ljepota mnogih krajolika pokazuje se i u njihovu mirisu. Tako svaki čovjek ima potpuno vlastito mjesto na kojem se osjeća dobro i koje odgovara njegovoj biti. To je uvjerenje poslužilo parfimeriji 4711 kao inspiracija da isječke krajolika koji oduzimaju dah uhvati u ekskluzivnoj zbirci Eaux de Cologne 4711 Acqua Colonia Intense. Oni pružaju posebno dugotrajnu aromu i posvećuju se ne samo pojedinačnim sastojcima već i cijelim krajolicima: čimbeniku čežnje na plažama snova (Sunny Seaside of Zanzibar), mističnoj ljepoti šume (Wakening Woods of Scandinavia), šarenom obilju delikatnih divljih cvjetova na livadi (Floral Fields of Ireland), osvježavajućem zraku na vrhu planine (Pure Breeze of Himalaya). A s 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos sada je i vodena svježina skrivene lagune u dubinama prašume.

4711 refreshing lagoons of laos

Refreshing Lagoons of Laos mirisna je oda koja vas vodi u zemlju poznatu i kao zaboravljeni dragulj na obalama Mekonga. Vodeno-tropske note podsjećaju na svjetove nevjerojatne originalnosti i prirodnosti – na neusporediv trenutak otkrića misteriozne lagune u prašumi. Note grejpa, svježega krastavca i zelene jabuke otvaraju ovu šarenu, blistavu kompoziciju.

4711 refreshing lagoons of laos

Nijanse lotosa, ruže i zelenih listova ljubice stvaraju svježu, vodenu, srčanu notu, dok sandalovina, bijeli jantar i mošus dodaju mekane, nježne i dugotrajne utjecaje. Vodeno-zelena kreacija u skladu s prozirnim cvjetnim aromama! Posebna komponenta: cvijet lotosa, koji se ugodno osjeća u bistrim, toplim i mirnim vodama Azije i simbol je čistoće, odanosti, kreativnosti i prosvjetljenja. Mirisno raspršuje svježe, nježne, cvjetne, vodene i pikantne note dajući srcu tog mirisa svoju jedinstvenost.

4711 refreshing lagoons of laos

Mirisi 4711 Acqua Colonia Intense su dostupni u drogeriji Müller.

4711 refreshing lagoons of laos

Cijene:
Eau de Cologne Natural Spray, 170 ml, 449 kn
Eau de Cologne Natural Spray, 50 ml, 224 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.