"Amo" - talijanski "Volim" - je deklaracija mlade žene, slobodne duhom, koja je spremna iskoristiti svaku priliku koju joj svijet nudi i ostaviti svoj trag. To je žena koja instinktivno djeluje, usudi se, zavodi. Neizbježno, onda kaže glasno: Amo Ferragamo! Volim Ferragamo!

amo ferragamo

Amo Ferragamo je smion, suvremeni miris glamura i strasti. Miris se otvara eksplozivnom osobnošću: gornje note obilježene su talijanskom gorkom notom s crnim ribizom i ružmarinom. Srce je lagano i ženstveno gdje se Jasmin Sambac topi sa svjetlošću Mate Absolut note i rabarbare. Baza završava sa drvenastom slatkoćom. Jedinstvena senzualnost Amo Ferragamo mirisa proizlazi iz nježne mješavine bijele vanilije Tahitensis Absolute, ambroxa i sandalovine.

Bočica Amo Ferragamo je i jednostavna i izvanredna. Elegantne linije repliciraju one iz tradicionalnih talijanskih parfemskih bočica od prijašnjih generacija. Bočica otkriva svoju složenost, oblikovanu suptilnim uklesanim uzrokom koji se proteže od vrata do čepa, a sastoji se od sastavljene teksture sitnih prizmi, dajući joj skladan oblik. Oslikana posebnim svjetlucavim lakom, odražava svjetlo kao i Ferragamovu duboku strast za visokokvalitetnim materijalima, onih koji se mogu izraditi iz prirodnog, sirovog stanja u edinstveni, dragocjeni objekt kroz obrtničku genijalnost i kreativnost.

Cijene:

Edp 30 ml: 412,100 kn
Edp 50ml: 599,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.