Ženske torbe su većinom prepune različitim make-upom. Kada smo stalno u pokretu teško nam je kopati po torbi u potrazi za odgovarajućom šminkom. Bobbi Brown ima rješenje - ponovo uvodi prilagodljivu paletu dizajniranu za pojednostavljenje bilo koje beauty rutine

bobbibrown_prilagodljivapaleta_cijela

Prilagodljiva paleta idealna je za žene koje su stalno u pokretu, isto tako i za vizažiste te zaposlene ljubitelje make-upa. Ova zamjenjiva paleta dizajnirana je da bude ispunjena personaliziranim izborom nijansi za oči i obraze. S velikim ogledalom i glatkim reljefnim dizajnom prilagodljiva paleta idealna je brzinskom i jednostavno dotjerivanje te za putovanja.

Prilagodljive palete pomažu mi ostati organiziranom kada sam stalno u pokretu ­– Bobbi Brown

Bobbi Brown govori kako ona koristi prilagodljive palete:

Paleta za 6 nijansi: Koristim ju kod kuće kao dio mojeg make-upa u 10 koraka. Popunjen je sa četiri nijanse sjenila za oči (kosti, cement, škriljevac i mahagonij) i dvije nijanse rumenila (pustinjsko ružičasta i blijedo ružičasta).

Paleta za 4 nijanse: Ovu paletu koristim za smokey eye i za make-up za tulume – tu držim šljokice, sjaj i tamnije sive nijanse.

Paleta za 3 nijanse: Koristim ovu paletu s nijansama kosti, cement i mahagonij sjenila kako bi napravila klasičan izgled oka kada sam u pokretu. Neke žene koriste ovu paletu za make-up za obrve – u njoj su tamne i svijetle boje za obrve te svijetli highlighter za isticanje sjene oko obrva.

Paleta za 2 nijanse: Ova paleta odlična je za držanje dvije nijanse rumenila – neutralnu nijansu i pop shade. Koristim ih za dotjerivanje tijekom dana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.