U hladne jesenske dane, u godini u kojoj nam svima nedostaju putovanja, YSL  Beauté nas vodi na dvije uzbudljive destinacije, Pariz i Marakeš. Predivne clutch torbice za sjenila, odjevene u ševron uzorak sa završnim efektom kože, sadrže deset pigmentiranih boja sjenila za kapke koje je kreirao Tom Pecheux. Izaberite paletu koja vas opisuje. Ponesite je kamo god išli. Što vam još treba? 

ysl beaute couture colour clutch palette

Otkrijte nove Couture Colour Clutch palete sjenila za oči inspirirane Parizom i Marakešom, dvama ikonskim gradovima ukorijenjenima u nasljedstvo kuće YSL Beauté. U čarobnim kutijicama "odjevenima" u ševron uzorak sa završnim efektom kože i zlatnim logom Cassandre skriva se deset pigmentiranih boja koje je kreirao Tom Pecheux. Od satenskih do blještavih, s metalik efektom i mat sa šljokicama, paleta donosi neočekivanu harmoniju boja te nepresušan izvor kombinacija za izražen pogled. Poigrajte se bojama i stvorite zapanjujući izgled.

ysl beaute couture colour clutch palette

PALETA ZA PARIZ: Dom kuće YSL Beauté, Grad svjetla, ima izniman utjecaj na sve prolaznike svojih blještavih ulica. U čast Parizu, stvoreno je deset nijansi sjenila – metalik srebrne, bakrene, brončane, satenske roze s upečatljivim nijansama žute, mat ljubičaste i iznimne crne. Srebrne, bakrene i žute nijanse s lijeve strane palete blistaju poput Eiffelovog tornja, blistava srebrna ili osvjetljujuća žuta tijekom noći, ili sjajna verzija "željezne" strukture tijekom dana. Varijacija četiri nijanse ružičaste, od nježne bež ružičaste do tamne ružičaste s desne strane palete, nadahnuće su boja koje se mogu vidjeti na pierre de taille, nebu iznad Haussmann građevina tijekom "Zlatnog sata" u Parizu. Ljubičasta nijansa koja se nalazi u središtu palate dolazi iz prve jesenske kolekcije šminke Toma Pecheuxa, Yconic Purple, u kombinaciji s intenzivnom crnom. Usudite se isprobati beskonačne kombinacije.

ysl beaute couture colour clutch palette

ČAROLIJA MARAKEŠA: Limitirana edicija skriva reflektirajući unikatnu kombinaciju intenzivnosti i topline, lijeva strana palete podsjeća na vrtove Majorelle, svijet nebesko plavih i tirkiznih nijansi. Desna strana palete prikazuje toplinu tržnica začinima, okupanim jantarnim, narančastim i rozim tonovima, poput zalaska sunca iznad krovova. U središtu se nalaze tamna siva i bijela kako bi naglasile i intenzivirale izgled. Nijanse i teksture koje donose nepresušan izvor kombinacija boja za očaravajući, sofisticiran ili dramatičan izgled. Miješajte metalik boje sa satenskim, blještave mat sa sjajnim, upečatljive i ekstremne boje, za žene koje su odvažne.

Cijena:
YSL Beauté Couture Colour Clutch palette; 799 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.