Avon Attraction One White & Black... Dva neodoljiva unisex parfema nadopunjuju se poput slagalice. Jedna bočica je svijetla, s uzbudljivom kombinacijom svježe smokve i cedrovine, a druga zavodljiva, s drvenim, pikantnim kardamomom. Oba mirisa su podjednako snažna i jedinstvena. Jedino je pitanje koji ćete izabrati da vas prati na svakom koraku. Ili, još bolje, odaberite oba! 

avon darivanje

Femina slavi svoj 11. rođendan i daruje 11 čitateljica divnim Avon Attraction One White & Black unisex parfemima. Jeste li bijela svježina ili crna senzualnost? Ne morate birati jer ova mirisna savršenstva dolaze u paru. Dobitnice su:

LJILJANA STANIć, ZAGREB

MAJA TONčINIć, ZADAR

RADMILA BIRAč, BJELOVAR

IVANA POPADIć, OSIJEK

ZDENKA HODAK, ZAGREB

SNJEžANA PUCELJ, VINKOVCI

ADRIJANA KENJERES, SRAčINEC

MIRANDA CRVELIN, JEZERA

DANIJELA BUNčIć, KARLOVAC

MARINA MRKONJIć, ZAGREB

IVANA CEPANEC, BJELOVAR

avon darivanje

Besprijekorna harmonija i prožimajuća difuzija mirisa stvara opipljivu kemiju uz koju svijet nestaje. I ništa drugo nije bitno osim vas dvoje, spojenih u neodoljivom olfaktornom doživljaju s potpisom Avona. Attraction One White u bijeloj bočici odmah će vas preplaviti živopisnom svježinom brazilske naranče koju nadopunjuje opojni miris ljubičice i osvježavajuće smokve. U srcu cvjetaju sicilijanske limete u kombinaciji s bogatim začinom šafrana kojeg prožimaju drvenasta cedrovina, smolasti benzoin i meki mošus. Trio kao stvoren za beskrajno sanjarenje. 

avon darivanje

Attraction One Black senzualna je kombinacija kardamoma i ružičastog papra, gornja nota neodoljivog bergamota i molekula Transluzone u srcu čini opojno, mirisno iskustvo. A kada se u taj jedinstven sklad umiješaju prozračan narančin cvijet, slatka vanilija, drvenasti cedar i bogata kava Santos, doživljaj za fine noseve je zajamčen.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.