Svoju postojeću liniju Dercos upotpunjava s dva noviteta: ULTRA SOOTHING COLOR, prvom kremom za pranje koja smiruje nadraženo vlasište obojene kose te ULTRA SOOTHING SERUM, iznimno smirujućim serumom koji se ne ispire

vichy dercos ultra soothing

ULTRA SOOTHING COLOR (IZNIMNO SMIRUJUĆA KREMA ZA PRANJE OBOJENE KOSE) - Po prvi puta neki proizvod za pranje kose uspio je u podvigu da smiri vlasište istodobno pojačavajući obojenu kosu. Hipoalergena, kremasta tekstura visoke podnošljivosti i formula bez sulfata koja čisti vlas bez skidanja boje (tehnologija blagog pjenjenja) Bez parabena i bojila, formula sadrži Sensirine i Madecassoside, dva najnovija aktivna sastojka koje je razvio Dercos i koji odmah umiruju vlasište. Vlasište je ponovno uravnoteženo sa svakim nanošenjem. Osjetljiva koža vlasišta postaje normalna.

ULTRA SOOTHING SERUM (IZNIMNO SMIRUJUĆI SERUM) - Iznimno lagan i brzoupijajuć, ovaj serum se koristi svakodnevno za smirivanje vlasišta oslabljenih bojenjem, kao i protiv raznih drugih svakodnevnih mikroagresija. Učinkovit u slučaju krize, može se nanijeti i kao intenzivni tretman za normalizaciju vlasišta koje je pod stresom. Kosa se nakon nanošenja ne mora prati, a njegova svježa, nemasna i neljepljiva tekstura brzo nestaje s vlasišta, ostavljajući samo intenzivan osjećaj olakšanja. Zahvaljujući izmjerenom smanjenju crvenila i iritacije, poboljšanje u trasepidermalnom gubitku vodu – dakle i kvaliteti funkcije kožne barijere – i porastu u razini hidratacije, iznimno smirujući serum postepeno pretvara osjetljiva vlasišta u normalna.

Cijene:

DERCOS ULTRA SOOTHING COLOR (IZNIMNO SMIRUJUĆA KREMA ZA PRANJE OBOJENE KOSE) – 114,95 kn – 200 ML
DERCOS ULTRA SOOTHING SERUM (IZNIMNO SMIRUJUĆI SERUM), 135,00kn – 60 ML

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.