Kako bi njega masne kože bila što učinkovitija i jednostavnija, Garnier je osmislio koncentriranu njegu koja djeluje protiv svih nepravilnosti. Bubuljice postaju prošlost, a pred vama je koža besprijekorne čistoće

garnier_pure_activePure Active je linija nove generacije koncentriranih njega protiv nepravilnosti, posebno formuliranih za djelovanje na lokaliziranu pojavu bubuljica.

Ova linija proizvoda djeluje na nepravilnosti i preostale tragove prištića, sadrži maksimalnu koncentraciju salicilne kiseline od 2 posto te Herbarepair.

Salicilna kiselina

Salicilna kiselina jedan je od najučinkovitijih antibakterijskih aktivnih sastojaka.

Za Garnier se po prvi puta nalazi u maksimalnoj koncentraciji odobrenoj za masovno tržište i tako smanjuje tvorbu sebuma te uklanja mrtve stanice s gornjih slojeva epidermisa. Time se sprječava začepljenje pora te se pomažu ukloniti nečistoće i bakterije koje uzrokuju akne.

Herbarepair

Nepravilnosti i bubuljice koje nastaju na koži sklonoj aknama mogu dovesti do oštećenja i ostaviti tragove na koži u završnom stadiju bubuljica. Tada organizam pokreće niz složenih procesa kako bi smanjio tragove i tako različite stanice djeluju na obnovu oštećenog kožnog tkiva.

Na razini dermisa fibroblasti se razmnožavaju i tvore razne molekule poput kolagena i glikozaminoglikaneze za stvaranje izvanstaničnog matriksa.

Garnier stvara Herbarepair, prirodni ekstrakt borovnice koji potiče staničnu obnovu i tako ubrzava nestanak tragova.

Liniju Garnier Pure Active čine tonik za čišćenje lica, piling gel za čišćenje lica i dnevna krema.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.