Nova linija za njegu kose Rowenta Dunes pojavila se na tržištu u pravi trenutak. Naime, zbog pandemije virusa Covid-19 u mnogim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj, imali smo duga razdoblja ograničenog kretanja i izlazaka te je mnogo žena bilo prisiljeno svoju frizuru napraviti kod kuće. Uz Rowenta Dunes uređaje, besprijekorna frizura je lagan zadatak jer ih u novoj kolekciji čekaju čak tri pomagača: sušilo za kosu, uvijač za kosu i uređaj za ravnanje kose

rowenta pegla za kosu

Rowenta Dunes SF1627 - uređaj za ravnanje kose: Ovaj uređaj za ravnanje kose također ima keramičku Turmalin oblogu koja smanjuje statički elektricitet te daje izuzetan sjaj kosi. Uređaj radi na idealnoj temperaturi od 200°C koja ostaje konstantna uzduž cijelog pramena kojeg se tretira. Na uređaju se nalaze pomične pločice koje se namještaju i prilagođavaju ovisno o debljini kovrče. Veličina pločica je 25X90 mm. Uređaj je spreman za uporabu u 60 sekundi. Uz sve navedeno uređaj za ravnanje kose ima i sustav za zaključavanje koji brine o vašoj sigurnosti.

rowenta dunes

Rowenta Dunes CF3227 - uvijač za kosu: Zahvaljujući ovom uvijaču za kosu frizura ima prirodan izgled kovrča. Rowenta Dunes uvijač za kosu  kreira savršene, glamurozne i blistavo sjajne kovrče. Keramička obloga s Turmalinom koji prirodno emitira ione, jača kosu i daje joj prekrasan sjaj kroz prirodan efekt smanjenja statičkog elektriciteta. Rezultati su vidljivi u lijepoj, glatkoj i sjajnoj kosi. Za savršene rezultate kovrči zaslužan je i sustav zagrijavanja izuzetnih performansi, a to je zahvaljujući stalnoj temperaturi od 200° C. Prednost mu je i što je za upotrebu spreman u samo 60 sekundi. Ima promjer od 25mm, a uz to i uvijek hladan vrh za sigurnu uporabu. Uz sve to tu je i priključni električni kabel koja rotira za 360° za praktičniju uporabu.

rowenta susilo za kosu

Rowenta Dunes CV5707 sušilo za kosu – za ultra brzo sušenje kose: Svoju kosu s ovim sušilom možete iznimno brzo osušiti zbog njegove snage od čak 2200W. Osim toga ovo sušilo za kosu izuzetno precizno suši i na taj način možete ostvariti fantastičan stil frizure. Pasivni difuzor za volumen kose kreira prirodan volumen na kovrčavoj kosi. I na posljetku svega za dugotrajne rezultate frizure tu je i udar hladnog zraka. Uz sve navedeno tu su još i neke druge pogodnosti ovog sušila za kosu kao što je kabel sušila dug 1.8 m, petlja za vješanje sušila i rešetka za lako čišćenje. Ne smijemo zaboraviti navesti i koje su postavke po želji korisnika. Tu je 6 mogućih postavki: 3 postavke temperature, dvije brzine za prilagodbu protoka zraka i temperature za vrijeme sušenja.

Rowenta je s trgovačkim lancem PLODINE pripremila izuzetnu akciju za svoju DUNES liniju uređaja za njegu ženske kose. Do 13. 11. 2021. ili do isteka zaliha nudi popust do čak 48%.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.