Sigurno ste upoznati s bajkovitim mirisom i ljepotom narančinog cvijeta, no znate li da njegova svestrana primjena seže daleko u povijest i mogla bi vam biti od koristi u vašoj svakodnevnoj rutini?

nivea orange blossom avocado oil

Prema grčkoj mitologiji narančin cvijet simbol je vjenčanja i sretnog braka pa ga mladenke i danas često stavljaju u kosu ili nose bukete od njegovih cvjetova. Osušeni narančini cvjetovi koriste se i za čaj, dok je u Francuskoj poznat kao dodatak za slastice. Osim kao simbol sreće, modni dodatak i delikatesa, narančin cvijet pravo je osvježenje za vašu kožu, a NIVEA vam je pripremila pravu poslasticu koja će razbuditi vaša osjetila!

Novi NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil uljni losion očarat će vas mirisom narančinog cvijeta, a lagana, brzoupijajuća formula pružit će vam dubinsku hidrataciju tijekom čitavog dana. Pažljivo odabrani sastojci svježih citrusa dotaknut će vašu nježnu stranu dok će note drveta ostaviti baršunasti osjet na vašoj koži. Dragocjena mirisna ulja koja se trenutno upijaju nahranit će vaš um i tijelo te postati neizbježan dio vaše dnevne rutine.

- čini vašu kožu svilenkastom i glatkom
- pruža joj 24 sata dubinske hidratacije
-  svježi miris narančinog cvijeta s dragocjenim uljem avokada trenutno se upija u kožu i ne ostavlja masne tragove

Od ožujka 2018. u dm prodavaonicama.
Cijena: 32,25 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.