Za rano sam ljeto, među ostalim parfemima, odabrala i jedan miris koji me iznenadio svojim karakteristikama. Čini mi se odličnim izborom jer je prije svega omjer cijene i kvalitete i više nego prihvatljiv. Riječ je o EDP-u Avon Attraction Rush. Odabrala sam ga prvenstveno zato jer sam već koristila prvu verziju (Avon Attraction), koja mi je bila iznimno draga. Nova verzija, za ljeto 2017., sviđa mi se još više jer me ugodno iznenadila odličnim spojem slatkoće i svježine

avon attraction rush

Zapravo uopće nisam ljubiteljica slatkih parfema, ali ovaj miris na mojoj koži miriše odlično jer topla, senzualna, ugodna, sunčana slatkoća (nježna i sexy, a ne teška i šećerna), suptilno prodire kroz iskričavu, dominantnu svježinu. Ovaj miris zapravo jako dobro utjelovljava svoj naziv – Attraction Rush – nalet privlačnosti njegov je glavni adut i moram reći da se jako sviđa muškarcima – nekoliko njih komentiralo je ovaj parfem. Avon Attraction Rush odlično je koncipiran – kao istinski ljetni, zavodnički miris, miris koji vas svojim olfaktornim efektom u mislima prenosi na neku daleku egzotičnu destinaciju gdje vas čekaju vruće ljetne večeri.

avon attraction rush

Avon Attraction Rush iznimno je trajan, dugo se drži na koži, kosi i odjeći, a njegov topli, seksepilni trag učinit će da se osjećate zadovoljno, privlačno i fatalno. Iza ovog parfema stoji svjetski poznati nos Jerry Caiazzo koji je stvorio senzualan koncept, prizivajući baš onaj trenutak kada vam se u zavodničkoj igri ubrza puls, srce zatreperi i privlačnost vas potpuno obuzme. Ionako većina slavnih parfumera ističe kako je miris najmoćnije oružje zavođenja, a ovaj parfem – istinski ljetni mirisni adut – doista je stvoren za to.

avon attraction rush

Njegove note zanimljivo su balansirane – on u gornjim notama počinje tom prepoznatljivom slatkom aromom lišća divlje jagode, koja vas na prvi udah potpuno obuzima da bi se vrlo brzo smirila u prekrasnim cvjetnim notama srca – ljubičici i Sambac jasminu. Kralj bijelog cvijeća, Sambac jasmin, raste u istočnim dijelovima svijeta: od Himalaje, preko Butana do egzotične Indije. Ove je godine Sambac jasmin veliki hit u parfemskoj industriji i gotovo da nema mirisa koji u svojim središnjim notama nema čudesnu olfaktornu ljepotu koju ovaj cvijet pruža. Iako Avon Attraction Rush tehnički ide u gurmanske mirise, zapravo je cvjetni parfem, sa slasnim začinima. Završnu toplinu i hipnotičku provokativnost daju mu posebno note jantara i tamne čokolade, koje posve neočekivano zaokružuju njegovu mirisnu koncepciju.

avon attraction rush

Dakle, ovo je trajan, ugodan, seksepilan i vrlo upečatljiv miris koji ostavlja jaki trag. No nemojte se bojati da je težak, zaglušujuć i iritantan – svježe i cvjetne note smiruju ga baš kako treba. Ipak, ljeto je, a vrućina mijenja miris naše kože i njezin PH (time i reakciju parfema) pa ne pretjerujte s nanošenjem da ne biste mirisali suviše jako.

avon attraction rush

Cijena 50 ml: 99,90 kn
Avon katalog 8

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.