Hladnoća i vjetar štete nježnoj i vrlo osjetljivoj koži ruku, koja tijekom zimskih mjeseci treba pojačanu zaštitu krema koje čuvaju i njeguju. Iz essencea dolaze čak tri poslastice koje ne samo da hrane kožu ruku, zahvaljujući blagotvornim sastojcima shea maslacu te uljima slatkog badema i kokosa, nego je i obavijaju čarobnim mirisnim notama

essence darivanje

Tri čitateljice na dar dobivaju svaka svoj set u kojemu se nalaze tri prekrasne essence kreme za njegu ruku uz koje će nježna koža tog dijela tijela biti zaštićena od hladnoće i prepuna očaravajućih mirisa. Kliknite, prijavite se i očekujte svoje poklone!

SANDRA FERENČIĆ, DUGO SELO

IVANA RIMAC, ZAGREB

JASNA RATKAJEC, VRBOVEC

essence darivanje

U preslatkoj nježno ljubičastoj poklon kutiji, za ovu hladnu sezonu stiže raskošna, mirisna njega za ruke iz brenda essence. Kada zima pokaže zube, naše su ruke sklone pucanju i sušenju stoga im podarite finu, bogatu kremu za ruke, u 3 čarobna mirisna tona. Prva krema osvaja notama cvjetnih latica, druga akordima meda, a treća nježnim tonovima mekog pamuka. Sve kreme sadrže vrijedne njegujuće i hranjive sastojke - shea maslac te ulja slatkog badema i kokosa. Osim što su mirisne i učinkovite, svojim će preslatkim pakiranjima dodatno uveseliti vaš dan.

essence darivanje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.