Lancômeov serum Advanced Genifique milijunima žena širom svijeta predstavlja bitan dio svakodnevne njege kože. Lancôme je za 2018. postavio sljedeći izazov: kreirati jednokratnu masku koja sadrži istu količinu ekstrakta bifidusa kao i cijela bočica seruma Advanced Génifique! I tako je rođena Hydrogel Melting Mask, nova vrsta jednokratne maske koja odmah daje vidljive rezultate. Savršen odgovor na potrebe generacije koja je uvijek u stisci s vremenom

lancome adavanced genifique

Hydrogel Melting Mask temelji se na zvjezdanom sastojku seruma Advanced Génifique: ekstraktima probiotika. Probiotici su mikroorganizmi koji se nalaze u prirodi u različitim oblicima. Zbog svojih su dobrobiti za ljudsko zdravlje privukli pozornost nutricionista. Lancôme je 2009. razvio primjenu probiotika u njezi kože u obliku bio-kompatibilnih frakcija.

Ova je tehnologija osmišljena kako bi aktivirala ljepotu kože i pomogla u jačanju njezine zaštitne barijere korištenjem svih potrebnih vitalnih resursa (ugljikohidrata, bjelančevina, vitamina, itd.). Najviši udio ekstrakata probiotika u proizvodu Hydrogel Melting Mask otpada na bifidus. Ne samo da pomaže ojačati funkciju zaštitne barijere kože poboljšavanjem njezine kvalitete i otpornosti na vanjske stresore, već osigurava i intenzivnu hidrataciju. Stoga je gotovo bez premca u učinkovitosti.

lancome adavanced genifique

U Lancômeovim su laboratorijima razvili naprednu mikroskopsku tehnologiju kako bi se aktivni sastojci iz maske Hydrogel Melting Mask što djelotvornije upili u kožu: rezultat je revolucionaran, topiv, hidrogelni bio-matriks. Kako djeluje? Tajna je u posebnoj hidrogelnoj mreži osjetljivoj na toplinu, koja se u dodiru s kožom pretvara u tekućinu i oslobađa aktivne sastojke. Maska se nakon nanošenja djelomično stapa s kožom, stvarajući meku, ugodnu teksturu koja klizi licem. Vlaži i omekšava kožu te osigurava blistav finiš, bez da je koža pritom masna ili ljepljiva.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.