Priču o tome koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku s lica znamo svi. Druga stvar je što smo ponekad lijene i moramo se natjerati odraditi tu nužnu svakodnevnu higijenu. No, ono što nam ovaj zadatak definitivno olakšava su učinkoviti proizvodi koji znaju što naša koža treba. NIVEA predstavlja novu generaciju micelarnih voda, kombinirajući moć micela i aminokiselina, ne samo za učinkovito uklanjanje šminke, već i za čišćenje, toniziranje i hidratiziranje kože

nivea micelarne vode

NIVEA nudi praktično rješenje uz novu generaciju micelarnih voda koje će zahvaljujući moćnoj kombinaciji moćnih micela i nježnih aminokiselina vašoj koži pružiti više od samog čišćenja. Ne samo da uz nekoliko nježnih poteza, bez trljanja, skidaju svaki trag tvrdokorne šminke s očiju i lica, već i čiste, toniziraju i istovremeno hidratiziraju!

Jako učinkovite, a ujedno jako nježne - aminokiseline su sastavni dio naše kože i upravo zato su njen idealni oslonac koji joj pružaju otpornost te pomažu u održavanju njenog zdravlja. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, djeluju kao proizvod za čišćenje lica, tonik i proizvod za uklanjanje šminke. Bilo da želite ukloniti nečistoću nakupljenu tijekom dana ili skinuti šminku, NIVEA micelarne vode uvijek su spremne obaviti svoju zadaću.

nivea micelarne vode

Prepustite se NIVEA Energizing micelarnoj vodi za sve tipove kože koja će nježno očistiti, hidratizirati i osvježiti kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća. Revitalizirajuća formula s kompleksom aminokiselina i 3 antioksidansa (vitamin C, vitamin B3 i ekstrakt brusnice) je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama.

nivea micelarne vode

Za osjetljivu kožu pobrinut će se NIVEA Soothing micelarna voda. Njezina umirujuća formula temeljito će ukloniti šminku, prljavštinu i nečistoće u samo nekoliko nježnih poteza, bez trljanja. Umirujuća formula s kompleksom aminokiselina i dekspantenolom je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama. 

nivea micelarne vode

Za sve koji imaju suhu kožu tu je NIVEA Caring micelarna voda, bez parfema koja nježno čisti, hidratizira, njeguje, omekšava te zaglađuje kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća. Formula s bademovim uljem je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama. 

nivea micelarne vode

Osvježite svoje lice su NIVEA Refreshing micelarnu vodu za normalnu kožu koja nježno čisti, hidratizira i pročišćava kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća. Osvježavajuća formula s kompleksom aminokiselina i vitaminom E je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama. 

nivea micelarne vode

Za 0 % ostataka šminke i nečistoća na vašem licu, isprobajte NIVEA Waterproof Expert micelarnu vodu, obogaćenu pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama. Formula Waterproof Expert s kompleksom aminokiselina i ekstraktom crnog čaja.

nivea micelarne vode

Sve NIVEA micelarne vode osim što brinu o vašoj koži, brinu i o okolišu pa je tako njihova bočica izrađena od 97 % recikliranog materijala – osim zatvarača i naljepnica. UPOTREBA: Protresite kako bi se dvije faze pomiješale, a zatim natopljenim jastučićem od vate nježno prebrišite lice kako biste otopili šminku i maskaru. Nije potrebno ispirati. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.