U zlatnom dobu Hollywooda samo jedno ime iz beauty svijeta bilo je na usnama zvijezda filmskog ekrana. To ime bilo je Mr. Max Factor, vizionarski make up. Max Factor slavi 60. godinu postojanja Creme Puff pudera u kamenu. Puder idealan za svaku priliku koji daje koži glamurozan osjećaj s luksuznim finišem i nježnim blistavim sjajem sada dolazi u prekrasnom zlatnom pakiranju

max factor creme puff

Max Factor je ostao vjeran svojoj formuli koja je osvojila žene širom svijeta koje teže besprijekornom izgledu kože bez previše utrošenog vremena. Formula sadrži puno reflektirajućih čestica što koži pruža mat efekt, no ipak zadržava blag, prirodni sjaj.

max factor creme puff

Besprijekoran izgled osnova je svakog glamuroznog izgleda, a Creme Puff u svom novom zlatnom pakiranju je istinski dodatak glamuru. Ovaj bezvremenski klasik možete koristiti na više načina, možete ga koristiti samostalno nanošenjem direktno na kožu ili kao finiš preko pudera. Idealan je za male korekcije tokom dana. Sada možete pronaći Creme Puff i u dvije nove nijanse: 75 Golden i 50 Natural.

Lice rođendanske edicije Creme Puff je holivudska zvijezda Gwyneth Paltrow. 

Cijena: 58,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.