Čišćenje osjetljive kože lica prvi je i neizostavni korak u postizanju idealne kože. Ove godine Vichy predstavlja renovaciju linije Purete Thermale uz koju se svakodnevni ritual čišćenja lica pretvara u istinski osjećaj ugode- tijekom i nakon čišćenja

vichy purete thermale

Linija sadrži dva noviteta: Purete Thermale micelarno ulje za čišćenje lica koje njeguje kožu te se u kontaktu s vodom pretvara u mlijeko za učinkovito uklanjanje šminke s lica i očiju, te novi Purete Thermale svježi gel za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja, za trenutan osjećaj svježine. Proizvodi linije Purete Thermale predstavljaju idealne proizvode za čišćenje za sve tipove kože, čak i osjetljivu.

PURETE THERMALE MICELARNO ULJE prvo je Vichy ulje za čišćenje koje njeguje kožu, pretvara se u mlijeko i uklanja s vodom- kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak senzorijalne ugode. Proizvod sadrži kombinaciju micela koji nježno uklanjaju šminku te hranjivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljna tekstura pretvara se u mlijeko u dodiru s vodom te učinkovito uklanja čak i vodootpornu šminku s lica i očiju. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu i oči.

NOVI PURETE THERMALE SVJEŽI GEL ZA ČIŠĆENJE s ispiranjem, idealan je proizvod za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja bez osjećaja neugode. Obogaćen je sastojkom Purisoft (ekstrakt Moringa sjemenki) koji djeluje protiv zagađenja i Amilitom koji smanjuje osjećaj zatezanja kože uzrokovano tvrdom vodom. Tekstura gela omogućuje trenutan osjećaj svježine te se u dodiru s vodom pretvara u gustu pjenu. Proizvod ne isušuje kožu i primjeren je za osjetljivu kožu.

3-U-1 PURETE THERMALE MLIJEKO GEL predstavlja tri proizvoda u jednom: mlijeko za čišćenje, tonik za umirivanje osjetljive kože lica te gel za uklanjanje šminke s lica i područja oko očiju. Osim što uklanja nečistoće, šminku i zagađenje 3-u-1 PURETE THERMALE ostavlja osjećaj ugodne, revitalizirane i blistave kože. Svježa gel tekstura nanosi se blazinicom bez ispiranja te je koža nakon nanošenja svježa, nemasna i blistava.

Cijene:

3-U-1 PURETE THERMALE MLIJEKO GEL 200 ML - 109,32 kn

NOVI PURETE THERMALE SVJEŽI GEL ZA ČIŠĆENJE 200 ML - 109,32 kn

NOVO PURETE THERMALE MICELARNO ULJE 125 ML - 121,03 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.