Najljepši kompliment je osmijeh na tvojim usnama, dočaran savršenim mirisom, izjavio je Philip Birkholz, vlasnik mirisnog brenda Birkholz, a mi se slažemo s njim i dodajemo kako nam je vijest o dolasku ovih divnih ručno rađenih parfema u Martimex izmamila osmijeh na licu

birkholz rucno radjeni parfemi martimex

U Martimexu u Vlaškoj predstavljen je fantastičan novi brand Birkholz. Samu prezentaciju održao je vlasnik branda, Philip Birkolz, koji je oduševio prisutne svojom strašću prema mirisima i načinu predstavljanja. Philip svoje mirisne inspiracije sakuplja u jedinstvenim trenucima života i nezaboravnim putovanjima. Te priče realizira s renomiranim parfumerima i bilježi ih u umjetničkim kompozicijama njegovih parfema.

birkholz rucno radjeni parfemi martimex

Iza Birkholza stoji obitelj koja strastveno voli mirise. Svaki član obitelji predstavlja jedinstvene vrijednosti i individualnost koje su ujedinjene u njihovim mirisnim kompozicijama. Birkholz tim produžetak je obitelji i oslonac je inspiracije i ljubavi. Ovi čimbenici omogućuju im stvaranje izvanrednih mirisa i uspostavljanje bliskog odnosa s kupcima. Za sastav mirisa koriste isključivo parfemska ulja najviše kvalitete, što se također odražava u dizajnu i izradi bočica. Svaki parfem je individualan kao i osoba koja ga nosi. S vlastitim strojevima za punjenje, ručno pune parfeme u tvornici u Berlinu.

birkholz rucno radjeni parfemi martimex

Classic Collection. Mirisi koji izražavaju vašu priču.

Njihova klasična zbirka prikazuje priče pune uspomena i žudnje za putovanjem. Za sastav Classic kolekcije putovao je parfemski sommelier Philip Birkholz diljem svijeta i inspirirao se trenucima života. Od divlje obale Kalifornije do ljetnih noći na Ibizi i natrag do beskrajnog neba Berlina. 12 raskošnih skladbi s 12 izuzetnih priča.

martimex_16

Black Collection. Tajanstveno. Raskošno. Mistično.

Čarolija svjetluca u moru pod suncem arapske pustinje. Brodski jarboli pucketaju i pucaju na vjetru dok čarolija kroči na obalu. Ovim mjestom lebdi miris davno zaboravljenog svijeta. To je tek početak njegovog putovanja. Luksuzne kompozicije slijede tragove parfemske umjetnosti u skrivenim dijelovima svijeta: duž Mediterana do najudaljenijih rubova Europe, kroz pustinje i oaze Orijenta, preko vrhova Himalaja i dubina oceana dalekog istoka.

birkholz rucno radjeni parfemi martimex

Italian Collection. Talijansko putovanje.

Uronite u nezaboravno putovanje kroz talijanske krajolike i trenutke koji oduzimaju dah uz ekskluzivnu talijansku kolekciju. Inspirirana izuzetnim divljim putovanjem kroz jedinstvena mjesta u Italiji, parfemski sommelier Philip Birkholz kreirao je svaku kompoziciju. Šest luksuznih mirisa poziva vas da otkrijete šarene mirise Italije od jutra u Milanu do noći u Notu.

birkholz rucno radjeni parfemi martimex

Birkholz mirisi dostupni su u Martimex parfumerijama na Trgu bana J. Jelačića 11, u Vlaškoj 70b, Ilica 73 i u Rijeci na Korzu 6C te na martimex.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.