s.Oliver Follow Your Soul mirisi za nju i njega savršen su dodatak za žene i muškarce s elegantnim nastupom i impresivnom prirodnošću, koji i odabirom parfema žele naglasiti svoju nutrinu i neovisnu snagu...

s oliver follow your soul darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju setove mirisa s.Oliver Follow Your Soul, koji objedinjuju ženski i muški miris, su:

MIRJANA JAGAčIć, VOLODER

MAJA PRPIĆ ŠABIĆ, OGULIN

NATAšA RIđIć, ZADAR

s oliver follow your soul darivanje

S puno samopouzdanja i šarma ona drži do svoji potreba i želja – ništa ne prepušta slučaju jer se potpuno prepušta intuiciji. On spretno, samosvjesno i snalažljivo ostvaruje svoje snove i zna: njegov instinkt ga nikad neće napustiti. Oni su s.Oliver Follow Your Soul blizanci, oni imaju "ono nešto" i intuitivno prate ritam duha.

s oliver follow your soul darivanje

Ples je jedan od naših najintuitivnijih načina izražavanja, a istodobno senzualna mogućnost da izrazimo naše osjećaje. Dopustiti vlastitoj intuiciji, koja prati ritam duha, da nas vodi svojim nježnim pokretima – za to stoji s.Oliver Follow Your Soul. Za čistu osjećajnost – poput osjećajnog plesa, naglašen interakcijom i strašću, tijekom kojeg se umjetnici prepuštaju glazbi i svojem unutarnjem glasu.

s oliver follow your soul darivanje

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN: Ženska kompozicija u svojim početnim taktovima mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježan šarm i zanosnu živahnost – potom lebdi svojom cvjetnom središnjom notom, sastavljenom od mirisa afrodizirajuće ruže, jasmina i omamljujuće magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.

s oliver follow your soul darivanje

s.Oliver Follow Your Soul MEN: Muška kompozicija počinje voćnim mirisom ružičastog papra, dopunjen živahnim notama bergamota i kardamoma. Srednja muška nota, sastavljena od uzbudljivog ružmarina, vibrirajućeg ambroksa i mahovine, širi zavodljivu senzualnost koja se prelijeva u donju notu, u kojoj su grubi drevni vetiver i cedrovina zaslužni za avanturističke završne taktove ove kompozicije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.