Zamislite trenutak kada se upale svjetla reflektora, glazba postane vaša sudbina, a svaki pokret odjekuje slobodom. Upravo u tom trenutku, kada se osjećate nezaustavljivo, otkriva se miris koji transformira svaku scenu - 4711 Remix Electric Night. Intenzivan, tajanstven i zavodljiv, savršen za ostaviti trajan dojam na svakom partyju!

4711 Remix Electric Night

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj 4711 Remix Electric Night – tajanstven, elektrizirajući, ženstven, seksi i intenzivan miris uz koji ćete biti kraljica svih partyja - su:

ROMANA SERTIć, VIROVITICA

NIKOLINA POLIć, SPLIT

ROZMARI RIBARIć, RAB

Osjećate se seksi, slobodno i bezbrižno plešete uz zvuke glazbe. Svojom sjajnom odjećom i sjajnim usnama privlačite poglede u klubu. Osjećate vibru, zatvarate oči i uživate u elektrizirajućem osjećaju pod reflektorima. Upravo ovdje, upravo sada je savršeni trenutak da se prepustite i slavite život. Jer ova noć tek počinje... Novi 4711 Remix Electric Night hvata raznolik svijet i čistu radost života svih dosadašnjih Remix verzija – i pritom pretvara noć u dan!

4711 Remix Electric Night

U duhu "Pump up the volume!" postaje još intenzivniji, tamniji i zavodljiviji. Miris koji savršeno pristaje vašem samouvjerenom nastupu i svojim intenzivnim i neodoljivim karakterom ostavlja trajan dojam u klubu... Od početka listopada 2023, 4711 Remix Electric Night s prvim floralno-istočnjačkim mirisnim tonom i bit će dostupan kao prvi Eau de Parfum u Remix kolekciji.

be crazy, be different – be you!

Znamo što pokreće mlađu ciljnu skupinu, i to svake godine dokazujemo našim osvježavajućim Remix mirisima! Pritom ne uvjeravamo samo zanimljivim svjetovima mirisa koji bude želju za više - to je prije svega Remix način života koji uvjerava i one koji ga nose i cijelu industriju.

4711 Remix Electric Night

Prije samo nekoliko mjeseci, mladi brend parfema nagrađen je na German Brand Award 2023 kao "Pobjednik" u glavnoj kategoriji "Beauty & Care". S Electric Night uranjamo u tajanstveni noćni život kako bismo pokazali sve što on nudi.

Ovo Remix izdanje je tajanstveno, elektrizirajuće, ženstveno, seksi – i intenzivno! Jer kao potpuna novost, 4711 Remix Electric Night dolazi kao parfem koji traje posebno dugo, savršen za duge noći - i kao još jedna varijanta mirisa koju možete pronaći na policama u svako doba godine!

4711 Remix Electric Night

Miris, elektrizirajući poput poljupca

Započnite zabavu: Upadljiv trio limuna, bergamota i crnog ribiza stvara živahan i voćni početak mirisa - postajući intenzivan početak za "prvi pogled"! Dok slijediš ritam, u srcu pulsiraju cvjetne impulse božura i zvončića koji se susreću s posebnim trenucima elektriziranja: jedinstvenim akordom ruža za usne koji daje seksi auru!

4711 Remix Electric Night

Cedrovina, vanilija i jantar u osnovi pružaju kontrast i raznolikost, ostavljajući intenzivan osjećaj na tvojoj koži. Elektrizirajući miris koji ostavlja trajan dojam na plesnom podiju - s povećanom koncentracijom mirisnog ulja pruža još intenzivnije iskustvo mirisa za cijelu noć!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.