Mesnička 8 je nova adresa gdje se, nakon gotovo pet godina uspješne distribucije Elemisa na ovim prostorima, konačno otvorio i prvi maloprodajni dućan

elemis

Izvrsna vijest za sve zaljubljenike u Elemis proizvode - odsada se mogu naći na jednome mjestu, u luksuznome dućanu u samom srcu Zagreba. Uz to, svaki kupac tu će dobiti i profesionalne savjete o njezi kože lica i tijela. Bilo da je riječ o anti ageingu, hidrataciji, njezi za muškarce ili njezi tijela, hrvatski tim Elemisa rado će vam pomoći.

elemis

Kao luksuzni britanski spa brend broj 1 u njezi kože, Elemis je na tržištu već više od 27 godina i osigurava klijentima klinički dokazane proizvode i terapije, koji su napravljeni od najboljih sastojaka iz prirode.

elemis

U zadnjem dijelu shopa nalazi se malo drugačiji koncept - Insta beauty bar - mjesto kamo klijent dolazi u pauzi, nakon ili prije posla može napraviti tretman za lice u roku 15 ili 45 minuta. Tretmani se izvode Elemis aparatom za njegu kože, koji se sastoji od 5 postojećih tehnologija za lice: ultrazvučni piling, terapija svijetlom, galvanske struje, kisik te mikrostruje. 

elemis

Otvorenju dućana prisustvovali su Jelena Glišić, Igor Barberić, Lucija Lugomer, Ana Miščević te mnogi drugi kojima je ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin otkrila detalje o njezi svoje lijepe kože i o novoj Elemis lokaciji gdje su svi gosti imali priliku konzultirati se oko njege kože i isprobati proizvode.

elemis

Ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin

Jelena Glišić

Jelena Glišić

elemis

Rita Rumora

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.