Sa zdrobljenim ljubičastim i plavim pigmentima, bogata formula šampona i regeneratora John Frieda Violet Crush trenutno transformira čak i najtvrdoglavije neželjene žuto-narančaste tonove u hladnije, ljepše plave tonove i svjetliju plavu kosu, baš kakvu volite

john frieda violet crush

Cool plava kosa koju imate kad izađete iz frizerskog salona izgleda nevjerojatno, ali kada dođete doma, ona zahtijeva vašu pažnju. Nakon nekog vremena pojave se žuto-narančasti tonovi. Zbog korištenja izbjeljivača kosa je sklona pojavi neželjenih narančastih tonova, jer se postupcima koji se koriste ne uklanjaju svi podtonovi i pigmenti iz kose.

john frieda violet crush

Nakon bojenja ili posvjetljivanja kose pojavljuju se žuti, narančasti i crvenkasti tonovi. Stoga je John Frieda pronašao  rješenje u liniji Violet Crush. Ova linija koristi ljubičaste i plave pigmente kako bi neutralizirala neželjene narančaste tonove i vratila plavoj kosi onaj cool, svijetli plavi sjaj. Šampon i regenerator iz ove linije sigurni su za korištenje na prirodnoj i obojenoj plavoj kosi. Formula ne sadrži  peroksid niti amonijak.

john frieda violet crush

Cijena:
John Frieda Violet Crush šampon i regenerator; 63,90 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.