Revolucionarni beauty gadget iz FOREA koristi mikrostruju za pravi trening lica, a rezultat će biti koža zategnuta kao nikad prije! Podižući "face fitness" na višu razinu, ovaj moćni i jedinstveni uređaj učvršćuju i definiraju kožu lica za mladenački i zategnut izgled 

foreo bear mini darivanje

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva FOREO BEAR MINI koji učvršćuje kožu kombinirajući mikrostruju i T-Sonic™ pulsacije + Foreo serum za njegu lica, koji se uvijek koristi uz Mini Bear uređaj, je:

MIRJANA MAUROVIć, NOVI ZAGREB

foreo bear mini darivanje

foreo mini bear darivanje

FOREO BEAR mini je mikrostrujni uređaj koji učvršćuje više od 65 mišića lica i vrata. Njegova stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR mini ima 3 intenziteta mikrostruje, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

foreo bear mini darivanje

Za najbolje rezultate, BEAR mini se koristi uz provodljivi SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.