U 30-ak vrhunskih proizvoda linije za kosu poznatoga grčkog brenda krije se sve ono što je potrebno vašim vlasima... Bez obzira na to imate li normalnu, masnu ili suhu kosu, muče li vas problemi vezani uz prhut ili pak ispadanje kose, Apivita ima prirodno rješenje

Apivita njega kose

Bez obzira imate li dugu ili kratku kosu, crnu, plavu, smeđu ili crvenu, jedno je sigurno - samo zdrava kosa je lijepa kosa. Osim što je pokazatelj svega što se događa u tijelu, preko kose se može odrediti i zdravstveno stanje organizma. Kosa tako reagira na stresne situacije, razne bolesti, nepravilnu i neuravnoteženu prehranu te utjecaje koji dolaze iz okoline. Kako bi se postigao onaj željeni zdravi sjaj kose, potrebno je voditi računa o pravilnoj prehrani i adekvatnoj njezi. Prehrana bogata zelenim i žutim voćem i povrćem, kao i meso i mliječni proizvodi bit će zaslužni za kvalitetniju kosu. Na jelovniku bi se trebalo nalaziti i što više mineralnih tvari koje su zaslužne za proces stvaranja kose. Jedan od najčešćih uzroka ispadanja kose krije se u nedostatku željeza i cinka u organizmu, dok nedostatak vitamina A dovodi do tanke i lomljive kose. Vitamini C i E, također su vrlo važni za zdravlje kose jer omogućuju bržu cirkulaciju oko korijena dlake te tako tvari koje su nužne za rast kose brže i lakše dopiru do njega.

Apivita njega kose

Uz adekvatnu prehranu, iznimno je važno voditi računa o njezi kose. Prednost bi uvijek trebalo dati prirodnim proizvodima koji će na blag, a djelotvoran način očistiti i njegovati kosu te je zaštititi od štetnih vanjskih utjecaja. Apivita, grčki brend prirodne kozmetike u svojem je bogatom asortimanu proizvoda poseban naglasak stavila na njegu kose. U 30-ak vrhunskih, prirodnih proizvoda krije se sve ono što je potrebno vašoj kosi, bez obzira imate li normalnu, masnu ili suhu kosu, muče li vas problemi vezani uz prhut ili pak  ispadanje kose.

Apivita njega kose

Tonik šampon protiv ispadanja i za pospješivanje rasta kose, šamponi za obojenu kosu, šampon s hijaluronskom kiselinom i aloe verom za hidrataciju, šampon protiv suhe prhuti s celerom i propolisom, regenerator za suhu i oštećenu kosu s maslinom i medom, express beauty maska za kosu s pasjim trnom, ulje za uklanjanje prhuti s celerom i propolisom, samo su neki od proizvoda iz Apivita linije za kosu s koji izravno djeluju na problem kose i vlasišta. Svi proizvodi iz Apivita linije za kosu sadrže minimalno 80% prirodnih sastojaka, nisu testirani na životinjama i dolaze u 100% recikliranoj ambalaži. U svojim šamponima, regeneratorima, maskama, losionima i serumima za kosu, Apivita zamjenjuje vodu organskim infuzijama, kao što je organski ružmarin koji proizvodima pruža antioksidativnu zaštitu. S obzirom na to da većina kozmetičkih proizvoda u sebi sadrži od više od 70% vode, baza Apivita proizvoda je bogata antioksidativnim sastojcima. Infuzija ružmarina smatra se najučinkovitijom otopinom protiv starenja kose, a istovremeno nudi jedinstvenu revitalizaciju i okrepljenje.

Apivita njega kose

Ove godine Apivita slavi veliki jubilej, 40. godišnjicu postojanja, što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, Apivita je tijekom lipnja cjelokupnu liniju za kosu snizila 40%. Ovo je pravi trenutak da svojoj kosi osigurate vrhunsku prirodnu njegu, a ona će vam to vratiti na najbolji mogući način - ljepotom koja pršti od zdravlja i sjaja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.