Još malo pa počinje proljeće – kuća Ferragamo slavi ga flankerom svog mirisa Amo Ferragamo iz 2018., cvjetno-voćnom rapsodijom koja osvaja

amo flowerful

Cvijet, snaga, eksplozija cvijeća i boja... To je čarobna formula Amo Flowerful, novog mirisnog poglavlja u franšizi Amo Ferragamo, koji je kreirala Marie Salamagne. Još mladenačkiji, bujniji, svježiji miris u sebi nosi radost življenja, zarazan optimizam i blistavu energiju.

amo flowerful

Amo Flowerful žena je brža od fantazije, ima više lica i osobnost kojom izražava sve ono što voli – cvijeće, boje, snove, putovanja i snagu slobode. Srce mirisa je voćno-cvjetno s notama ružičastog božura, jasmina i cvijeta šljive. Klasični talijanski gorki ton kombiniran je s yuzu cvijećem i crnim ribizom u glavnim notama, dok bazne note otvaraju senzualnost koju im daju vanilija, svijetlo drvo i mošus.

amo flowerful

Amo bočica obnovljena je originalnim prelijevanjem zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Prizme, koja kroz interakciju između svjetla i stakla osvjetljava bočicu duginim i fluorescentnim bojama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.