Linija Lip Maestro Drama obogaćuje paletu sa šest smionih, ekscentričnih i vibrantnih nijansi. Zavođenje postaje teatar: usne prodornih, očaravajućih boja sada su u središtu pozornosti. Zahvaljujući vedrim, spektakularnim nijansama koje ne mogu proći neprimijećeno, usne dolaze u samo središte pozornosti

armani lip maestro drama

Giorgio Armani Beauty 2012. je godine kreirao Lip Maestro, prvi mat ruž okupan blistavom svjetlošću koji donosi baršunasto mek osjećaj na usnama. Profinjeniji je od sjajila, a vedriji od uobičajenih mat ruževa, što ga čini jedinstvenim. Obavijajući usne očaravajućim velom mekoće, Lip Maestro upija svjetlost te donosi intenzivne i postojane boje. Njegova raskošna i moćna formula omogućuje četverosatnu hidrataciju i savršenu postojanost tijekom osam sati.

lip maestro drama armani

Ekskluzivna "backlit" tehnologija boja u srcu formule donosi kombinaciju blistavog gela i baršunastih čestica mekog fokusa, koje raspršuju svjetlost za optimalni volumen. Gel se stapa s reflektirajućim pigmentima te intenzivira boje i volumen, za vidno punije usne. Uz šest novih nijansi i s novim fokusom na kultni br. 400, novi su ruževi dosad najsmionija kreacija iz ove linije.

armani lip maestro drama

Elegantnu kutijicu ruževa iz linije Lip Maestro Drama krasi kultni logo na prijelazu iz neprovidnog u lakirano crni dio. Aplikator osigurava precizno, jednostavno i besprijekorno nanošenje, a rezultat su prekrasne, savršeno definirane usne.

Cijena: 280 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.