"Priznanje" je dinamična priča koja briše granice između sadašnjosti i prošlosti kako bi razotkrila sve tajne i laži, pravi je osvježavajući koktel za sve obožavatelje inteligentnog psihološkog trilera

jo spain priznanje

Serijom krimića o detektivu Tomu Reynoldsu Jo Spain stekla je naklonost publike te dobila pohvale ljubitelja tog popularnog žanra. Psihološki triler Priznanje potvrdio je njezin poseban talent i učinio je svjetski poznatom.

Kasno jedne večeri nepoznati muškarac upadne u luksuzan dom osramoćenog bankara Harryja McNamare i njegove žene Julie. Muškarac brutalno premlati Harryja dok užasnuta Julie sve to samo promatra, skamenjena od straha. Svega sat vremena poslije napadač, JP Carney, predaje se policiji. Priznaje da je nasmrt pretukao Harryja, no tvrdi da napad nije prethodno smišljen te da nije poznavao identitet žrtve. Budući da je u pitanju ozloglašeni Harry McNamara, detektivi ne mogu a da se ne zapitaju, je li to doista nasumičan čin nasilja ili je povezan s jednim od Harryjevih mnogobrojnih grijeha: korupcijom, pohlepom, izdajom? Ovaj uzbudljiv psihološki triler navest će vas da se zapitate tko je pravi krivac: Harry, Julie ili JP? I je li Carneyjeva predaja motivirana grižnjom savjesti ili je njegovo priznanje još jedan proračunat potez u toj smrtonosnoj igri?

O autorici: Jo Spain uspješna je irska spisateljica i scenaristica. Serijom krimića o detektivu Tomu Reynoldsu stekla je naklonost široke publike te dobila sve pohvale ljubitelja tog popularnog žanra. Psihološki triler Priznanje potvrdio je njezin poseban talent i učinio je svjetski poznatom. Trenutačno radi na svom novom romanu Dirty Little Secrets. S mužem i četvero djece živi u Dublinu.

Izdavač: Znanje
Prijevod: Maja Klarić
Cijena: 29,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.