Brend Lush, uvijek poseban i drugačiji kada je riječ o načinu prodaje i plasiranja proizvoda, lansirao tzv. kurirani asortiman parfema koji omogućava pojačanu prilagodbu, lokalizaciju i ekskluzivnost na temelju želja kupaca. Tako će trgovine diljem svijeta moći kreirati vlastite kolekcije, birajući između: Lush core parfemske kolekcije, uključujući favorite poput Karme, Breath of God, Vanillary i Dirty; nekih dugo očekivanih kultnih favorita zajednice, uključujući Rose Jam, American Cream i Lord of Misrule; te 29 mirisa iz Parfume Library kolekcije, uključujući Lush klasike poput Superworld Unknown, Orange Blossom, Icon, Dad’s Garden and Dear John

lush parfemi

Odlučiti se za parfem kao Božićni poklon nije lako jer parfemi su vrlo individualan i osobni proizvod i ponekad možemo pogriješiti s izborom, ako nismo sigurni u mirisni ukus osobe kojoj parfem poklanjamo...

No s Lush parfemom možete biti sigurni da kupujete nešto smisleno, bez obzira na miris. Mnogi od Lush parfema izrađeni su od esencijalnih ulja proizvedenih na način koji nadilazi održivost prema regeneraciji, što znači da pomažu u obnavljanju zajednica i lokalnog okoliša širom svijeta. Lush dobavljači ogroman su dio Lush zajednice i kupovinom ovih parfema podržavate njihov životni vijek zajedno s budućnošću našeg planeta. Lush parfemi nisu samo idealan dar za Božić, već i savršen poklon za budućnost.

lush parfemi

Današnja mirisna priča otkriva dva nova Lush parfema. Prvi je - Lord of Misrule parfem od pačulija, vanilije i crnog papra izrađen s uljem pačulija iz mračne Sumatre. Pačuli se dobiva iz permakulturnog centra u Indoneziji, gdje se biljka uzgaja u skladu s regenerativnim postupcima s ciljem zaštite jednog od najvažnijih mjesta bioraznolikosti na zemlji. Miris je vrlo poseban i prekrasan, mističan i snažan.

lush parfemi

Rose Jam je profinjen i romantičan užitak koji cvjeta mirisima svježe ruže, limuna i geranije. Apsolut ruže potječe iz Pakistana, gdje radimo sa 200 poljoprivrednika koji uzgajaju cvijeće na svojim malim imanjima. S njima radimo na iskorjenjivanju kemijskih gnojiva u njihovim usjevima ruža i također potičemo diverzifikaciju usjeva kako bismo poboljšali trenutne prihode.

lush parfemi

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.