Objavljujemo imena šest čitatelja koji na poklon dobivaju miris Burberry London za žene ili muškarce! Ovo posebno zimsko mirisno iznenađenje, koje su za vas priredili Femina.hr i tvrtka Orvas Plus, polako će vas uvesti u slatku sezonu blagdana koji se bliže

burberry london edt, special edition

Dobitnici 6 toaletnih voda od 100 ml Burberry London For Woman Special Edition ili Burberry London For Men Special Edition, su:

1. Igor Volić, Zagreb

2. Filip Uštulica, Zagreb

3. Mario Šimag, Zabok

4. Antonija Božičević, Zagreb

5. Slavica Mazurek, Slavonski Brod

6. Željka Štefun, Bjelovar

Elegantni, profinjeni, svjetlucavi i diskretni, Burberry London mirisi i ove kasne jeseni preodjeveni su kako bi proslavili prazničnu sezonu, te sve trenutke koje vezujemo uz zimski ugođaj prenijeli u posebnu mirisnu i grafičku interpretaciju. Metalik boje naglašavaju blagdanski ugođaj: brončani za žene te tamno smeđi za muškarce. Bočice su ukrašene umjetnom kožom oslikanom prepoznatljivim uzorkom Burberry karirane tkanine.

Burberry London For Women Special Edition: cvjetni bouquet

Spoj moderne i kontrastne svježine otvara kompoziciju s gorkim i živim podražajima kroz grejp, krušku i papar. Ženstvena srednja nota istaknuta je britanskom ružom, bijelim tulipanima i daškom cvijeta kozje krvi. Eleganciju baze potpisuje pačuli, mahagonij te note mošusa. 

Burberry London For Men Special Edition: drvenasto-začinski citrus

Bergamot i crni papar predstavljaju kontrast lišću cimeta i sočnoj jabuci. Lavanda i ružmarin osvježeni su modernom i iznenađujućom fuzijom ljubičice i frezije koja otkriva muževne cvjetne note. Pačuli, hrast, ambra i mošus u bazi zaokružuju senzualnost ovog muškog mirisa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.