Lancôme predstavlja Visionnaire ritual koji pruža jedinstven učinak nudeći trenutnu i inovativnu korekciju kože – pore i bore su zaglađene u trenutku!

lancome visionnaire ritual

Visionnaire [LR 2412 4%], Advanced Skin Corrector Wrinkles - Pores – Evenness je prvi brzo-djelujući serum za višenamjensko usavršavanje koji rezultira iznimno lijepom kožom. Bore, pore i nesavršenosti vidljivo su uklonjene već u prvom tjednu.

Visionnaire Yeux, Advanced Eye Contour Perfecting Corrector je prvi „all-in-one" proizvod za njegu kože usmjeren je na cijelo područje kontura očiju kako bi ujednačio tonus kože, posvijetlio tamne krugove i zagladio bore.

Visionnaire [1 Minute Blur], Smoothing Skincare Instant Perfection je prvi proizvod za njegu kože koji nudi vidljive rezultate u samo jednoj minuti. Koža u trenu izgleda ujednačena, glatka i mat. Pore nisu vidljive, a nepravilnosti su prikrivene, čak i na HD slici.

Teint Visionnaire, Skin Perfecting Makeup Duo je prva podloga koja u potpunosti obnavlja kožu u četiri tjedna. Koža se iz dana u dan transformira i postaje kvalitetnija.

Cijene:

VISIONNAIRE EYE CREAM 15 ML: 445 kn
VISIONNAIRE INSTANT BLUR 30ML: 445 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.