Živite glasno i u boji - izraz je koji najbolje opisuje limitirano izdanje Urban Decay|PRINCE paleta sjenila za oči. Ovo kolekcionarsko izdanje vremenska je kapsula koja odaje počast kreativnom geniju Princeu

urban decay prince palette sjenila

Živite glasno i u boji s novim, kolekcionarskim, izdanjem UD | PRINCE paleta za oči. Ovo limitirano izdanje vremenska je kapsula koja odaje počast kreativnom geniju Princeu. Ekskluzivne palete za oči kreirane su u suradnji s Prince Estateom i nadahnute upravo Princeovim nezamjenjivim stilom i neusporedivim samoizražavanjem.

urban decay prince palette sjenila

UD | PRINCE palete kreirane su s ciljem da budu jedinstvene, a istovremeno odgovaraju svima, baš kao i Prince. Paleta U GOT THE LOOK potpuno je veganska, bez sastojaka ili sporednih proizvoda životinjskog podrijetla, te sadrži bogato pigmentirane nijanse, koje se iznimno lako blendaju i protežu se u rasponu od biserno bijele i metalik zlatne do duboke plavo-ljubičaste i crne sa svjetlucavim završetkom.

urban decay prince palette sjenila

Paleta LET’S GO CRAZY dolazi s 10 potpuno novih nijansi u rasponu od kremasto ljubičaste i presijavajuće ljubičaste do patlidžan ljubičaste s metalik završetkom i duboke plave sa svjetlucavim završetkom. Svaka od ovih jedinstvenih nijansi može se istaknuti sama, baš poput Princeovih nezaboravnih solo dionica na gitari, ili kombinirati s drugim nijansama, poput harmonije.

Cijena: 
RINCE paleta za oči; 425 kn

Paleta je dostupna ekskluzivno na douglas.hr od 1. lipnja 2021.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.