Kada suhoća pokaže teže simptome, može utjecati na nas fizički i emocionalno. Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje. Učinkovita, jednostavna rješenja postoje, a skrivaju se u rutini njege suhe kože

lerbolario njega tijela

Prije ili kasnije, većina nas je osjetila što znači imati suhu kožu ili kserozu. Zima i centralno grijanje ne pomažu baš previše. Zavolite svoju kožu i prije spavanja obavezno nanesite kremu, mlijeko ili losion za tijelo. Dok spavate, koža se regenerira i upija nanesene preparate.

lerbolario njega tijela

Indaco krema za tijelo stvorena je od vrhunskih ekstrakata indigo i plavih cvjetova poput indiga, boražine, lana i sljeza, a koži daruju hidrataciju, nježnost i mekoću, uz dragocjena ulja i maslace. Koža tako postaje izrazito mekana i ugodno mirisna.

lerbolario njega tijela

Nevjerojatna, blistava ljepota poput intrigantnog srebra: takva će biti vaša koža nakon primjene L'Erbolario Silver Bouquet fluidne kreme za tijelo. L’Erbolario Golden Bouquet mirisna krema uz bagremov med za glatku kožu, kombinira se s ekstraktima cvijeća zlatne boje, te elastično djelovanje bademovog maslaca i ulja, za puno mekšu i nahranjenu kožu obasjanu očaravajućim i "blistavim" mirisom.

lerbolario njega tijela

Krema za tijelo Papavero formulirana je kako bi vaša koža maksimalno iskoristila sve njezine blagodati svakim korištenjem. Ulje maka pomaže koži da bude čvršća, uljni ekstrakt latica maka oslobađa sva svoja omekšavajuća i hranjiva svojstva, dok fluidni ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidativno i zaštitno protiv preuranjenog starenja kože. I ne zaboravite  - njega kože počinje iznutra!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.