Uklanjanje šminke je važan put do predivne i zdrave kože i trebao bi biti naš temeljni dnevni ritual. Prije odlaska u krevet, važno je ukloniti sve nečistoće s lica jer se trepavice mogu slomiti, a ostaci šminke mogu prouzročiti prištiće ili neugodne crvene mrlje. Zato je tu NIVEA Energy micelarna voda za rezultat osvježene i čiste kože, meke na dodir

nivea energy micelarna voda

Za čistu kožu, punu energije, bez vidljivih masnih tragova ili mrlja isprobajte novu NIVEA Energy micelarnu vodu s vitaminom C koja uklanja vodootpornu šminku s lica te ga osvježava, sve u samo jednom koraku. Učinkovita kombinacija vitamina C, vitamina B3 i ekstrakta brusnica temeljito čisti kožu, uklanja sve nečistoće te ju istovremeno puni energijom i revitalizira. Vitamin B3 brine se za hidrataciju kože dok ekstrakt brusnica u međuvremenu pruža hranjivu njegu i potiče obnovu vašeg lica.

nivea energy micelarna voda

Formula s 3 antioksidansa: vitaminom C, vitaminom B3 i ekstraktom brusnica učinkovito uklanja nečistoće i šminku. Koža je hidratizirana, sjajna i puna energije. Veganska formula sadrži micele prirodnog porijekla.

Cijena:
NIVEA Energy micelarna voda, 400 ml, 49,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.