Baby Center, najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće, pripremio je pogodnosti za kupce te će neometano zaprimati i otpremati narudžbe 24 sata dnevno

baby centre

Djeca se rađaju i rastu, stoga su na Baby Center web shopu pripremili posebne ponude kako bi kupnja na daljinu bila još ugodnija. Baby Center, specijalizirana  trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, rad svojih centara je preusmjerio u virtualni svijet. Virtualna trgovina je otvorena 24 sata kako bi se kupnja nesmetano mogla obaviti sigurno u vlastitom domu.

baby centre

Uz već poznati brend dječje odjeće Cool Club i široke ponude baby bodija, majica, trenirki i tajica, u internet trgovini u ponudi je i sjajan dizajn talijanske modne marke Original Marines. U ponudi su brojni brendovi kao što su Biomecanics, Superfit, Adidas, Puma, Geox, Nike koji čine samo dio onoga što smo pripramili za njihove nožice.  

baby centre

U svojoj ponudi, Baby Center ima i pelene za te ostale higijenske potrepštine za vaše najmilije! Naravno da je sigurnost djece uvijek prioritet, pa svakako provjerite i online ponudu dječjih autosjedalica.

baby centre

Roditelji najbolje znaju - djecu je potrebno zabaviti! Čišćenje ormara, kuhinjskih ormarića, kao i proljetno čišćenje te uključivanje djece u takve aktivnosti svakako je dobra ideja.

baby centre

Treba se prisjetiti svih malih stvari u kojima smo uživali kao klinci i dopustiti našoj djeci da pobude u nama ne samo sjećanja, nego i ono što volimo zvati "djetetom u sebi" dok zajedno osmišljavamo neke nove igre. Kreativne igračke, Lego, društvene igre sigurno su dobar izbor u ovim "zatvorenim" vremenima.

baby centre

Sve akcije trenutno mogu se provjeriti na www.babycenter, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.