Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani, urbanu i eksperimentalniju verziju matičnog branda, koja odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom. Nakon dugog niza godina, na scenu nastupaju dva nova mirisa - za ženu i muškarca - koji odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji: BECAUSE IT’S YOU & STRONGER WITH YOU

emporio armani you together stronger

Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta - u kojima glavne uloge tumače mladi i talentirani glumci Matilda Lutz i James Jagger. Ideja je bila ispričati priču o moći ljubavi, energiji istinske povezanosti i nadahnjujućoj snazi zajedništva. O mladiću i djevojci koji se vole svakim dijelom svoga bića, o njihovoj vječnoj ljubavi. Ne o prolaznoj romansi, već o dugogodišnjoj vezi.

Mirisni duo je jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

emporio armani you together stronger

Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

On je - nepredvidljiv i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa. U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note Vanilla Jungle Essence i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

Cijene:

Emporio Armani za nju EDP 50 ml: 564 kn
Emporio Armani za njega EDT 50 ml: 458 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.