Među raskošnim essence novitetima teško je odabrati favorite, ali odnekud žena mora krenuti. U make up serijalu "Samo za vaše oči", ovu epizodu posvećujemo pravom izboru sjenila. Igrajte se, miješajte boje poput pravoga kreativca jer princip je isti - sve su ostalo nijanse

essence sjenila

Nisu holivudske dive razmažene kada kao papagaji ponavljaju koliko im je za ljepotu bitan - san. Naime, dok spavamo cirkulacija i protok krvi se povećavaju, što omogućuje izbacivanje štetnih tvari, a upijanje onih poželjnih, kao što je kisik. A tako odmorni i naspavani, krenite u make up pustolovinu sjenčenja kapaka. S nijansama sjenila za oči City paleta vrijeme je da oči zasjaju novim sjajem.

essence sjenila

Palete sjenila za oči brenda essence ispunit će tvoja očekivanja i osvojiti te svojim visoko pigmentiranim bojama. Inspirirani svjetskim modernim modnim glavnim gradovima, sjenila za oči odražavaju odgovarajući stil života.

essence sjenila

Salut Paris dolazi s baršunastim teksturama u ružičastim tonovima, dok G'DAY SYDNEY sadrži zemljane tonove s metalik efektima koji pogledu daju poseban sjaj i dubinu...

essence sjenila

Hello New York sadrži nijanse od sive do mauve u djelomično sjajnim teksturama, dok Ola Rio sadrži izbor metalnih nijansi sa sjajnim završetkom nadahnutim bojama brazilskog zalaska sunca.

 essence sjenila

Cijena pojedinačne palete: 59,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.