Predivne palete u 10 boja sadrže sjenila s baršunastom teksturom i različitim finišama: mat, svjetlucavi i satenski. Izuzetno meka i kremasta tekstura savršeno prijanja uz kapke oslobađajući intenzivnu boju. Poigrajte se nijansama i kreirajte look dugotrajan i savršen make up koji traje cijeli dan

naj oleari palete

Formula sjenila u paleti Wonder Look sjenila za oči kreirana je prema konceptu čiste ljepote, utemeljene na na principu da je manje više. Elegantne palete, s kompaktnim, laganim dizajnom i širokim ogledalom prikladne su kad ste u pokretu jer u jednom pakiranju ima sve što vam treba za besprijekoran make-up u svakoj prigodi.

 naj oleari palete

Nude tonovi: Ove nijanse nikada nisu dovoljne u arsenalu ovisnika o ljepoti jer uvijek traže savršenu smeđu boju koja će se uklopiti u pregib ili ultra svijetlu kako bi stvorila sjaj, pritom se ne odričući tamnijih tonova koji će dati intenzitet i dubinu očiju.

 naj oleari palete

Pink tonovi: deset neutralnih nijansi temeljenih na ružičastim tonovima, od svijetlo ružičastog svjetlucavog efekta, preko intenzivne mat, do svijetlo ljubičaste za stvaranje romantičnog i elegantnog izgleda. Ne nedostaje ni najodvažnijih i najsvjetlijih nijansi tople ljubičaste da ovom karakteru univerzalne palete daju karakter i stil.

 naj oleari palete

Hladni tonovi: paleta hladnih tonova za chic i profinjen izgled. Izmjena metalik i mat finiša omogućuje stvaranje mnoštva različitih izgleda za dan i za noć. Meke boje, u kombinaciji s plavom, zelenom i srebrnom, čine vjeđe elegantnim stvarajući primamljiv izgled.

Cijena:
Naj Oleari Wonder Look; 224,30 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.